X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

POMOC dla kolegi Mawerix!

Proszę choć zapoznajcie się z tematem aby wesprzeć kolegę jak tylko możemy!!!

POMOC

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


zegar w leganzie

Autor Wiadomość
voltom

Auto: leganza 2.0
Imie: Tomek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 268
Skąd: ok GLIWIC
Wysłany: 2007-02-05, 18:31   zegar w leganzie

obok wyswietlacza z zegarem sa cztery przyciski, dwa po lewej slyza do ustawienia godziny, a mam pyatnie do czego sluza te po prawej?
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Ralf
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-05, 18:35   

Nie pamiętam teraz ten górny, jutro sprawdze, ale ten dolny służy do pokazywania temperatury na zewnątrz (w celsjuszach i fahrenhaitach(czy jakoś tak :/)
 
 
voltom

Auto: leganza 2.0
Imie: Tomek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 268
Skąd: ok GLIWIC
Wysłany: 2007-02-07, 20:51   

sprawdzalem ten dolny od temperatury i on u mnie nie dziala, dlatego sie pytam, bo naciskam naciskam i nic;p siadl przycisk czy cos wiecej?
 
 
 
Ralf
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-07, 20:54   

przytrzymaj dłużej, czasami dobrze nie styka, wiem, że mój poprzednik w mojej już to naprawiał.
 
 
voltom

Auto: leganza 2.0
Imie: Tomek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 268
Skąd: ok GLIWIC
Wysłany: 2007-02-07, 20:56   

a nie wiesz co on naprawial? czy tylko guzik czy moze cos wiecej? czyli jest to jakas wrodzona wada tego modelu
 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Ralf
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-07, 21:02   

Nie wiem co naprawiał. W tym wozie jest wiele wrodzonych wad, ale nie jest tak źle.
 
 
^Stasio^
Przyjaciel
..::NEXIA TEAM::..


Auto: NEXIA
Imie: Przemek
Pomógł: 4 razy
Wiek: 32
Dołączył: 24 Sie 2006
Posty: 3006
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-02-08, 21:02   

Voltom jakiegos szrota kupiłes jak narazie zakładasz same tematy techniczne :P



[Za duży obrazek w podpisie]
SWAP - NIESTETY NIEMA GO ANI W SPRAYU, ANI NIE DA SIĘ PRZYKLEIĆ NA TAŚMĘ DWUSTRONNĄ, NIE ŚWIECI NIESTETY TEŻ NA NIEBIESKO
 
 
 
Ralf
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-08, 21:05   

nie no spoko, jak na razie to są same pierdoły, normalne rzeczy jak się kupuje używkę. Pogadamy jak pasek rozrządu pęknie bo też takie historie się zdarzają. Ja mam nadzieje, że do wiosny mi wytrzyma :D
 
 
Bourne
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-08, 21:14   

no to wymień ten pasek
Jest to piersza rzecz którą się wymienia po zakupie auta
 
 
Ralf
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-08, 21:17   

wiem, ale jakoś mi się tak odkładało. Poprzedni właściciel wymienił przy jakiś 62000, a teraz jest 114000 więc wytrzyma
 
 
FiRe86
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-09, 10:26   

Zmień na łańcuch, który wymiania się co 500 tys km, albo nigdy, tylko bedzie potrzebna mała przeróbka silnika xD
 
 
voltom

Auto: leganza 2.0
Imie: Tomek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 38
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 268
Skąd: ok GLIWIC
Wysłany: 2007-02-09, 14:37   

heheh czy ja wiem czy szrota? 220 km/h budzik mi pokazal ;p pasek rozrzadu wymienialem juz, to byla pierwsza rzecz jaka zrobilem :) stasio, musze sie dowiedziec cos na temat tego samochodu, jak juz kiedys pisalem moj poprzedni wozik mial tylko centralny zamek i to z kluczyka;p a tu sama elektronika. dzieki waszej pomocy sie dowiem co i jak. a kto pyta nei bladzi. pozdro
 
 
 
^Stasio^
Przyjaciel
..::NEXIA TEAM::..


Auto: NEXIA
Imie: Przemek
Pomógł: 4 razy
Wiek: 32
Dołączył: 24 Sie 2006
Posty: 3006
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-02-09, 22:14   

spoko spoko to i tak samie pierdoły ;-) pytaj o co chcesz po to tu jesteśmy :-D



[Za duży obrazek w podpisie]
SWAP - NIESTETY NIEMA GO ANI W SPRAYU, ANI NIE DA SIĘ PRZYKLEIĆ NA TAŚMĘ DWUSTRONNĄ, NIE ŚWIECI NIESTETY TEŻ NA NIEBIESKO
 
 
 
Zenobiusz Klepka

Dołączył: 25 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: 2007-02-25, 15:38   

przycisk oznaczony"S" znaczy SET czyli ustawianie, tutaj pełnej godziny. Jeśli zegar wskazuje np.7:56, wciśnięcie S ustawi 7:00, jeśli 8:02 - ustawi 8:00
Przycisk temperatury-krótkie wciśnięcie przejście C-F-C, a przytrzymanie wskazanie zegara lub temperatury
 
 
Bourne
[Usunięty]

Wysłany: 2007-02-25, 20:47   

Zenobiusz Klepka,

Bardzo proszę o uzupełnienie profilu.
Jak uzupełnić profil ?
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt