X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[matiz] check

Autor Wiadomość
Lukasza989h
smyssss

Auto: matiz
Dołączył: 25 Lut 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-02-25, 09:56   [matiz] check

WITAMMM
Mam proglem po wymianie kolektora ssacego w matizie świeci mi sie check :pomocy: , probowalem juz kasowac komputer przez odłączanie klemy i bezpiecznika , ale to nic nie pomogło .
PROSZE O POMOC !!!
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Koenig
Weteran
Moher Power


Auto: Audi A6 V6, Citroen C5 X7, Rover 75 V6
Imie: Janusz
Pomógł: 115 razy
Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 6281
Skąd: Miechów
Wysłany: 2009-02-25, 10:04   

Odczytaj kody usterki.



 
 
Lukasza989h
smyssss

Auto: matiz
Dołączył: 25 Lut 2009
Posty: 2
Wysłany: 2009-02-25, 10:15   

A jak to zrobic ?? ??
 
 
Koenig
Weteran
Moher Power


Auto: Audi A6 V6, Citroen C5 X7, Rover 75 V6
Imie: Janusz
Pomógł: 115 razy
Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 6281
Skąd: Miechów
Wysłany: 2009-02-25, 10:36   

http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=2869



 
 
zulus

Auto: Matiz
Pomógł: 4 razy
Wiek: 47
Dołączył: 29 Gru 2007
Posty: 150
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2009-02-27, 21:29   

A podłączone masz wszystko prawidłowo? Może jakiś kabelek się odłączył.






/
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt