X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lanos] zawiesznie - jak sprawdzic?

Autor Wiadomość
pauli670


Auto: Lanos 1.5 16v
Wiek: 31
Dołączyła: 15 Sty 2008
Posty: 91
Skąd: WJ
Wysłany: 2009-03-04, 18:16   [Lanos] zawiesznie - jak sprawdzic?

gdzie moge sprawdzic co mi dolega w zawieszeniu? cos mi swita ze jest taka maszyna co trzesie samochodem i sie pokazuje co jest popsute ale nie wiem czy w norauto robia cos takiego?

lanos tak troche skrzypi wydaje mi sie ze to amorki i sprezyny moze do wymiany ale chciałabym dokładnie sprawdzic
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
ChesterNS
Ahoj


Auto: było Espero 1.8
Imie: Marcin
Pomógł: 70 razy
Wiek: 32
Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 3513
Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2009-03-04, 18:20   

Wystarczy pojechać na stację diagnostyczną. Sprawdzą sprawność amortyzatorów i wezmą auto na szarpaki dzięki czemu sprawdzą układ kierowniczy i luzy na łożyskach



Ja nie dorastam, tylko zabawki mi drożeją ;d
 
 
 
Gość

Wysłany: 2009-03-04, 20:01   

W Norauto nie zrobią ci nic oprócz obejżenia auta od spodu i pomacania zawieszenia . Każda stacja diagnostyczna ( tam gdzie robisz przegląd coroczny ) za parę złociszy zrobi ci diagnostyke .
 
 
Wielebny

Auto: Lanos 1,5 16v
Imie: Maciej
Wiek: 39
Dołączył: 02 Sie 2008
Posty: 190
Wysłany: 2009-03-05, 01:26   

Podstawowa stacja diagnostyczna to zrobi czy musi byc to okregowa ?
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt