X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lublin III] zgubilem pilota

Autor Wiadomość
SzLeszek38

Dołączył: 30 Lip 2009
Posty: 1
Wysłany: 2009-07-30, 12:05   [Lublin III] zgubilem pilota

niech ktos mi podpowie bo ja jestem w tych sprawach zielony, zgubilem pilota od centralnego zamka i alarmu od Lublina III, slyszalem ze mozna kupic tylko sterowniki i ze nie trzeba wszystkiego wymieniac, czy jak kupie taki sterownik to sam dam rade to zrobic czy lepiej z tym to fachowca, jaki najlepiej kupic sterownik, na tym pudeleczku co znajduje sie alarm jest tylko napisane: Engine Type: 4C T90-1BE, Engine Control Unit, Daewoo-Motor Polska, Nr partii 350.437.779.990, Nr serii 9003 03 135, więcej nic nie znalazlem i nie wiem czy te dane wystarczą zeby cos zdzialac, prosze o piln apodpowiedz
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2009-07-30, 12:14   

ale jak zgubiłeś pilota musisz dokupić 2 w firmie montującej alarmy powinni ci go zestroić z sterownikiem starego alarmu



 
 
 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2009-07-31, 07:13   

i teraz sam sobie odpowiedziałeś dokup sterowanie do alarmu z pilotami tej samej firmy i bedzie ok albo cały alarm z pilotami innej firmy i podmień praca na 2 godziny



 
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt