X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Nubira I] Makuś

Autor Wiadomość
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-22, 19:51   

dzis poczyniłem takie oto daleko idace zmiany w
w wygladzie wnetrza samochodu:






widok na zywo jest o wiele lepszy, biala skala i 'bolec' swieca
rowno na bialo, a znaczek jest caly czerwony.

jutro zakladam oswietlenie okolicy nog, narazie laduja
diody białe jesli znajde 4 sztuki, jak nie to zwykle zarowki w3w.
zastanawiam sie jaki kolor docelowy zrobic, czy czerwony czy bialy?
montuje oswietlenie z przodu jak i zt tylu. zrobie tez wlacznik abym mogl
chcac czegos poszukac na podlodze w nocy mogl bez otwierania
drzwi wlaczyc sobie swiatlo :D
zrobie pare fotek i splodze manuala dla przyszlych pokolen!
ofc wrzuce tez fotki gotowego podswietlenia w nocy.
pozdro! :D
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Miodek
Grupa Dolnośląska


Auto: Nubira I
Imie: Kuba
Wiek: 31
Dołączył: 27 Kwi 2008
Posty: 551
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-11-22, 20:28   

No ładnie ładnie :brawo: , też muszę u siebie naprawić podświetlanie tego pokrętła od wysokości świateł, dużo z tym roboty jest? z tego co gdzieś czytałem to trzeba wylutować starą diode a wlutować nową jest to prawdą?
A co do tego podświetlania nóg to wydaje mi się ze kolor biały bedzie najlepszym wyjściem, sam sie za to planuję zabrać juz od bardzo dawna ale jakos nie mam natchnienia :) tak więc trzymam kciuki i czekam na efekt Twojej pracy.
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-22, 20:34   

tam jest zarowka, ale ze nigdzie takiej nie moglem znalezc
wylutawalem ja i wlutowalem diode LED biala z latarki jakiejs,
jest na 3,6V, przylutowalem do niej rezystor 1,5k i przykleilem
kawalek czerownej folii w miejscu gdzie jest znaczek, ofc od srodka.
no i efekt widac. tam jak wyciagniesz plytke z przelacznika
to zarowka jest przylutowana do pioniowo wlutowanego kawalka
textolitu, ja go wyrzuciłem i przylutowalem diode bezposrednio
do plytki.
 
 
Dixi
[Usunięty]

Wysłany: 2010-11-22, 23:47   

kurde, masz efekty jak bys pol zawisu wymienial :) szerokosci
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-08, 22:44   

Jestem po udanej wymianie krzyzaka w przegubie
na walku posrednim. zaczalem o 18 a skonczylem
przed chwila. ale warto bylo, choc mam cale podrapane
rece, bo musialem odkrecac tego w komorze silnika.
jezdzi jak nigdy przedtem :D a mechaniory straszyli
mnie juz wymiana maglownicy :P fachowcy :D
jeszcze tylko zostaje:
-wymiana mieszka na drazku
-zmiana tarcz zegarow
-a na wiosne do wymiany idzie rozrzad z pompa wody
beda zmiany beda fotki, pozdro!
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Gość

Wysłany: 2010-12-08, 23:26   

makus666@wp.pl napisał/a:
Jestem po udanej wymianie krzyzaka w przegubie
na walku posrednim.

A manual to gdzie :D ?? Jest już co prawda coś takiego ale dotyczy wymiany całego wałka pośredniego .
Krzyżak od czego wziąłeś ??
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-09, 15:42   

tyle sie z tym bawilem, ze nie mialem juz nawet
ochoty robic temu zdjec :D jedno moge powiedziec,
przypominalo to wyciaganie tulei z wahaczy tyle, ze
takich troche mniejszych :D
krzyzak wziety normalnie ze sklepu motoryzacyjnego,
podobno pasuje do praktycznie kazdego auta osobowego,
a na bank do fiatow :D
 
 
Gość

Wysłany: 2010-12-10, 22:35   

makus666@wp.pl napisał/a:
krzyzak wziety normalnie ze sklepu motoryzacyjnego,
podobno pasuje do praktycznie kazdego auta osobowego,
a na bank do fiatow

Ale barałeś po wymiarach , czy miałes jakiś namiar na konkretny model Fiata ??
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-10, 23:57   

dokladnie to zrobilem tak:
powiedzialem ze potrzebuje krzyzaka do nubiry,
a koles mi przyniosl i powiedzial, ze pasuje do
fiatow. nie wiem w sumie ja tego nie sprawdzalem.
wazne ze pasuje do Nubirczersa :D
 
 
Dixi
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-12, 08:34   

Full profesional :) Gratki
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-24, 14:48   

3 dni auto stalo w garazu z rozwalonym zamkiem kierowcy;/
ale w koncu udalo sie kupic pasujacy zamek. mialem zlalozony
od lanosa :D zalezalo mi na czasie wiec siedzi teraz w drzwiach
nowy zamek a nie uzywany. do tego zakupilem sobie na swieta
zestaw mieszkow z wloskiej skory i szyty na miare pokroweic na
kierownice, tez ofc ze skory. teraz nie mam czau ale po swietach
dorwe aparat i zrobie kilka fotek pogladowych.
pozdro! i najlepszego!
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2011-01-08, 22:14   

wyrobily sie lozyska z tylu, nowe juz zakupione, moze w poniedzialek
zostana wymninione. ale w tym momencie wazniejsze jest ogarniecie
zgnitych progow, na szczescie obejdzie sie bez ich wycinania i spawania
nowych. ale i tak roboty w ch.!
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-15, 14:28   

oto niedawny nowy nabytek. tuba blaupunkt seria gst 700W
plus wzamacniacz excalibur 2 x300W. zaraz pewnie uslysze, ze to badziewny
sprzet ale kupiem go za grosze i na moje potrzeby wystarcza :)
i wzmacniacza tez nie wymienie. tak zostanie, pozdro! :D



oporcz tego poszla szpachla na maske bo dziura na wylot
sie zrobila;/
ale poza tym smiga bardzo dobrze:) staram sie o nia dbac jak
tylko moge:)
 
 
nawi
Grupa Mazowiecka
Wróg festyniarstwa!


Auto: Civic VIII GT Special + Lanos 1.4 :P
Imie: Piotrek
Wiek: 39
Dołączył: 16 Mar 2009
Posty: 3969
Skąd: Śródmieście Płn.
Wysłany: 2011-05-15, 14:31   

Pewnie, że usłyszysz, że to badziewie. Bo zamiast inwestować w tubę lepiej założyć lepsze głośniki bo przy oryginalnym w nubie i tubie można straszyć i wabić tylko panny pod remizą.

No offence. EOT.



To właśnie wolność,
to najpiękniejszy z wszystkich snów,
nie podzielisz jej na pół!
 
 
 
makus666@wp.pl
[Usunięty]

Wysłany: 2011-05-15, 18:51   

glosniki mialem wymienione wczesniej. pioneera siedza.
 
 
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt