X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Leganza] Gaśnie raz na zimnym silniku

Autor Wiadomość
puc

Auto: Leganza 2.0
Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 102
Wysłany: 2010-03-15, 12:22   [Leganza] Gaśnie raz na zimnym silniku

Witam,
ostatnio mam taki problem - Legia gaśnie na zimnym silniku ale nie od razu. Pali za pierwszym razem ale po ok minucie spada z obrotów (raz akurat udało mi się nie wciskać sprzęgła to prawie w ogóle nie reagowała na gaz przez jakies 200-300 metrów - pozniej powoli się 'zbierała'). Mam instalację LPG ale z tego co widzę to problem jest i na PB i na LPG. Jak zgaśnie czasem jest problem z ponownym odpaleniem [2 do 5 'kręceń' ale to może być spowodowane tym, że z reguły gaśnie na zimnym LPG a to jest 2ga generacja więc to chyba norma] ale jak już odpali to wszystko działa i jedzie. Miał ktoś podobny problem?
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt