X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

Sonda Lambda

Autor Wiadomość
skuter

Auto: Nubira II Combi 2,0 2001 LPG
Imie: Paweł
Pomógł: 8 razy
Wiek: 45
Dołączył: 16 Lut 2007
Posty: 189
Skąd: Bukowno
Wysłany: 2007-09-15, 08:43   Sonda Lambda

Jak sprawdzić czy sonda działa? Wymyśliłem że być może mapuje komputer "benzynowy" ustawienia gazowe i dlatego jak zimny to mi szarpie. Moze właśnie padła lambda? Szerzej problem szarpania opisywałem w innym poście



Lani był OK! Nuba spełniła moje oczekiwania! Jest też Vectra 1.9 CDTI Wagon
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
voltom

Auto: leganza 2.0
Imie: Tomek
Pomógł: 1 raz
Wiek: 34
Dołączył: 01 Lut 2007
Posty: 268
Skąd: ok GLIWIC
Wysłany: 2007-09-15, 11:05   

mi to sprawdzał gazownik. Silnik krokowy z gazu jest sterowany sonda lambda (tak mi mówil) Podjedz do gazwonika to Ci powie
 
 
 
3h600
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-15, 19:13   

czy można ją(sondę) jakoś przeczyścić? No i czy coś to da?
 
 
Bourne
[Usunięty]

Wysłany: 2007-09-15, 19:42   

3h600 napisał/a:
czy można ją(sondę) jakoś przeczyścić? No i czy coś to da?


Można przeczyścić ale i tak nic to nie da
Po prostu trzeba kupić nową
 
 
rob999

Auto: Lanos
Dołączył: 16 Maj 2012
Posty: 5
Wysłany: 2012-05-18, 20:25   

Lanos 1,4 bez gazu wyskakuje błąd 1336 czy ktoś wie o co chodzi



rob999
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Yoshi
Weteran


Auto: Nubira II 2.0 CDX
Imie: Grzesiek
Pomógł: 174 razy
Dołączył: 27 Kwi 2007
Posty: 8447
Skąd: Chmurokukułkowo
Wysłany: 2012-05-18, 20:39   

Cytat:
2007-09-15, 19:42


Data ostatniego postu.
Cytat:
Wysłany: Dzisiaj 20:25     
Lanos 1,4 bez gazu wyskakuje błąd 1336 czy ktoś wie o co chodzi


:omg:



Klaustrofobia to lęk przed zamkniętymi pomieszczeniami. Na przykład , gdy idę do monopolowego boję się, że będzie zamknięty.
 
 
 
Podobne tematy
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt