X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

Szarpie na gazie i benzynie

Autor Wiadomość
ujeczek

Auto: lanos 1.6 LPG 16V 1998 sedan
Wiek: 36
Dołączył: 19 Kwi 2010
Posty: 64
Skąd: Łańcut
Wysłany: 2010-04-19, 09:24   Szarpie na gazie i benzynie

Witam

Mój lanek szarpie na gazie i na PB na małych obrotach. Założyłem instalacje gazowa, STAG 4, 4 miesiące temu, tak więc gaz jest na gwarancji. Mechnicy od gazu podpięli pod komputer i stwierdzili że wszytko jest ok. Wymieniłem przewody WN na NGK, świece nowe NGK, cewka nowa i problem dalej jest. Nie chcę niepotrzebnie wymieniać sprawnych części. Dodam iż w nocy jak zaglądnę pod maskę to pojawiają się iskry na nowych przewodach NGK. na 100% przewody są sprawne, gdyż wcześniej miałem założone nowe przewody za 60 zł (nie pamiętam jakiej firmy) i iskry również występowały, dlatego myślałem że to wina kabli i zareklmowałem je.

POMOCY
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Zetka
Przyjaciel
Pierwsza Smoczyca


Auto: Dodge Grand Caravan+Lanos
Imie: Smoczyca
Pomogła: 13 razy
Wiek: 36
Dołączyła: 26 Paź 2009
Posty: 863
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-19, 09:28   

Świeci Ci się check? Może coś z TPS-em masz, u mnie były podobne objawy i po wymianie tps-u wszystko jest ok. Też mam stag4.



http://www.youtube.com/watch?v=pzKX5yMEv3I
http://www.facebook.com/fluckypl
 
 
 
ziemniak
Weteran


Auto: LS400
Imie: Maciek
Pomógł: 140 razy
Dołączył: 16 Sie 2006
Posty: 7534
Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-04-19, 09:35   

Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.


[ Dodano: 2010-04-19, 09:36 ]
+ uzupelnij profil



Lexus LS400 UCF10 '94 4.0 V8 PB
Ford Fiesta MK7 '15 1.5 TDCI +++ :D
Sodowanie Białystok
Piaskowanie Białystok
 
 
RIPER
Administrator
Jose Jalapeno on a stick


Auto: LANOS V6, SIGNUM V6 X2
Imie: TOMEK
Pomógł: 1137 razy
Wiek: 34
Dołączył: 14 Cze 2009
Posty: 24288
Skąd: SI
Wysłany: 2010-04-19, 09:51   

EGR sprawdź ;)



jeżeli pomogłem, kliknij +pomógł :tonieja:
nie udzielam pomocy przez PW, nie siedzę na forum 24h :ehh:
układy wydechowe ze stali nierdzewnej, pisz pw

Oryginalne oleje silnikowe Katowice !!
wysokiej jakości przewody hamulcowe do Twojego auta, producent !!! <---- KLIK
 
 
 
ujeczek

Auto: lanos 1.6 LPG 16V 1998 sedan
Wiek: 36
Dołączył: 19 Kwi 2010
Posty: 64
Skąd: Łańcut
Wysłany: 2010-04-19, 10:39   

CHECK się nie świeci, co do EGR to nie sprawdzałem
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt