X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

[Lanos] Centralka Bingo S4

Autor Wiadomość
MemberWOO

Auto: Daewoo Lanos
Imie: Marcin
Dołączył: 21 Paź 2009
Posty: 11
Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-05-13, 10:30   [Lanos] Centralka Bingo S4

Czesc.
Chcialem sie zapytac Was czy po odlaczeniu centralki od gazu (odpiecie z wtyczek) auto na Pb powinno odpalic?bo ja jak u siebie odpiolem to pompa podaje paliwo a silnik kreci ale nie odpala ,a jak wypne tylko wtyczke od emulatora to nawet pompa nie dziala.Czy to tak powinno byc??Dzieki za odpowiedzi:)
Dodam tylko ze z odpietym zasilaniem centralki od aku ale z wpietymi wtyczkami w centralce auto normalnie odpala.
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt