X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lanos] Brak pradu w kostce od radia

Autor Wiadomość
stanlej7

Auto: Lanos
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 50
Wysłany: 2010-06-24, 16:22   [Lanos] Brak pradu w kostce od radia

Witam
Mam pytanie ponieważ chciałem podłączyc radio jak sie okazało nie ma zasilanie w kostce sprawdzilem bezpieczniki jest ok. Co moze byc przyczyną i gdzie szukac a elentualnie jak podłączyc omijając stacyjkę.
Dzięki
Ostatnio zmieniony przez stanlej7 2010-06-24, 17:43, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
profil skasowany
[Usunięty]

Wysłany: 2010-06-24, 16:35   

stanlej7, zobacz ten temat i powiedz jak u siebie to radio podłączyłeś.

http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=25851
 
 
stanlej7

Auto: Lanos
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 50
Wysłany: 2010-06-24, 17:19   

Podłączenie jest ok kupiłem przejściówki nic nie zmieniałem, na pierwszej kostce daewoo jest brak zasilania.
 
 
profil skasowany
[Usunięty]

Wysłany: 2010-06-24, 17:23   

stanlej7, zrób fotkę podłaczenia radia.


Mówisz że bezpieczniki są OK w aucie?

+12V podtrzymanie (BATT) żółty
+12V zasilanie (ACC) czerowny

Na czerwonym po przekręceniu kluczyka też nie pokazuje się +12V ?
 
 
Bourne
[Usunięty]

Wysłany: 2010-06-24, 17:27   

Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
stanlej7

Auto: Lanos
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 50
Wysłany: 2010-06-24, 17:35   

Ok, zrobię jutro zdjęcie i wrzucę, mam takie pytanie bezpieczniki od radia to 6 i 9 w środku tylko te są od radia?

[ Dodano: 2010-06-24, 19:59 ]
zdjęcie kostki ISO wyjście z instalacji.


kostka daewoo wyjście na ISO




kostka pierwsza daewoo z instalacji


Udało się jednak zrobić

[ Dodano: 2010-06-24, 20:33 ]
Proszę o informacjię co może byc nie tak
 
 
stanlej7

Auto: Lanos
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 50
Wysłany: 2010-06-25, 19:11   

Witam
Udało mi się dziś podłączyć radio, nie było w kostce stałego zasilania tylko pod stacyjką i radio nie chciało ruszyć po połączeniu 2 kabli radio gra. Tylko mam jeszcze jedno pytanie ponieważ po jakimś czasie radio się samoczynnie przycisza tak jak można wyciszyć na czas rozmowy telefonicznej. Proszę o rade co można z tym zrobić.

Dzięki
 
 
profil skasowany
[Usunięty]

Wysłany: 2010-06-25, 19:13   

stanlej7, a co to za radio? model?
 
 
stanlej7

Auto: Lanos
Dołączył: 24 Cze 2010
Posty: 50
Wysłany: 2010-06-25, 19:17   

sony cdx s2250 s
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt