X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

PRZY HAMOWANIU WLACZA SIE ABS

Autor Wiadomość
miszal_wwa

Auto: Lanos 1,6 hatchback
Imie: Michal
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-23, 12:03   PRZY HAMOWANIU WLACZA SIE ABS

Witam, pojawil sie u mnie problem z ABS-em, przy hamowaniu kiedy samochod toczy sie juz okolo 5-8 km/h wlacza sie ABS.... za kazdym razem, czy ktos mial podobny problem? nie swieci mi sie zadna kontrolka, pojawilo sie to nagle
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Koenig
Weteran
Moher Power


Auto: Audi A6 V6, Citroen C5 X7, Rover 75 V6
Imie: Janusz
Pomógł: 115 razy
Dołączył: 12 Gru 2007
Posty: 6281
Skąd: Miechów
Wysłany: 2010-08-23, 12:05   

Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.



 
 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2010-08-23, 12:19   Re: PRZY HAMOWANIU WLACZA SIE ABS

miszal_wwa napisał/a:
Witam, pojawil sie u mnie problem z ABS-em, przy hamowaniu kiedy samochod toczy sie juz okolo 5-8 km/h wlacza sie ABS.... za kazdym razem, czy ktos mial podobny problem? nie swieci mi sie zadna kontrolka, pojawilo sie to nagle
a kto ci powiedział ze to ABS prosta sprawa powoduje takie objawy krzywa tarcza wypukła w jednym miejscu przy większej prędkości nie czuć tego ;)



 
 
 
miszal_wwa

Auto: Lanos 1,6 hatchback
Imie: Michal
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-23, 12:52   Re: PRZY HAMOWANIU WLACZA SIE ABS

"a kto ci powiedział ze to ABS prosta sprawa powoduje takie objawy krzywa tarcza wypukła w jednym miejscu przy większej prędkości nie czuć tego " - nikt mi tego nie powiedzial, wystarczy ze wyjalem bezpiecznik odpowiedzialny za abs i przestalo wiec to CHYBA abs... a tak sie sklada ze chce miec dzialajacy abs

[ Dodano: 2010-08-23, 12:53 ]
Markon napisał/a:
miszal_wwa napisał/a:
Witam, pojawil sie u mnie problem z ABS-em, przy hamowaniu kiedy samochod toczy sie juz okolo 5-8 km/h wlacza sie ABS.... za kazdym razem, czy ktos mial podobny problem? nie swieci mi sie zadna kontrolka, pojawilo sie to nagle
a kto ci powiedział ze to ABS prosta sprawa powoduje takie objawy krzywa tarcza wypukła w jednym miejscu przy większej prędkości nie czuć tego ;)


nikt mi tego nie powiedzial, wystarczy ze wyjalem bezpiecznik odpowiedzialny za abs i przestalo wiec to CHYBA abs... a tak sie sklada ze chce miec dzialajacy abs
 
 
Tuseras

Auto: Lanos SE 1,5
Imie: Karol
Pomógł: 38 razy
Wiek: 24
Dołączył: 21 Kwi 2009
Posty: 751
Skąd: SZA
Wysłany: 2010-08-23, 12:56   

Nie krzycz!!! Tagi i jedź do mechanika skoro nie umiesz korzystać z forum :lol: .Czy przy włączeniu zapłonu świeci się kontrolka ABSu na jakieś 3-5 s.??
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
wnd


Auto: Leganza CDX ,Lacetti SE,Fiat Ulysse
Imie: vito
Pomógł: 489 razy
Wiek: 43
Dołączył: 14 Sie 2008
Posty: 7764
Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2010-08-23, 13:18   

trzeba by obejrzec czujniki przy kolach moze sie zabrudzily,poluzowaly?
 
 
miszal_wwa

Auto: Lanos 1,6 hatchback
Imie: Michal
Dołączył: 23 Sie 2010
Posty: 3
Wysłany: 2010-08-23, 14:34   

tak kontrolka swieci sie przez 3 sekundy po wlaczeniu zaplonu potem gasnie, dzwonilem do aso - powiedzieli ze byc moze czujnik - 500 zl :/ (oby wystarczylo czyszczenie) :/
 
 
Bourne
[Usunięty]

Wysłany: 2010-08-23, 14:43   

brak reakcji wiec zamykamy
 
 
Podobne tematy
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt