X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Espero] stacyjka:(

Autor Wiadomość
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:04   [Espero] stacyjka:(

Proszę o pomoc... Padła mi stacyjka w espero:( i nie mogę nigdzie kupić nowej. Katowickie hurtownie nie mają na stanie a mechanik mówił, że najlepsza jest nowa i oryginalna:( i nie wiem gdzie takiej szukać :beczy:
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Destab
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:19   

allegro http://moto.allegro.pl/li...stacyjka+espero
 
 
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:20   

Miałam na myśli nową a nie wymontowaną, która może pochodzić tydzień... Oglądałam na allegro. Ale dzięki.
 
 
Destab
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:24   

nową stacyjkę ciężko dostać a nie padła Ci kostka z tej stacyjki ?
 
 
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:30   

właśnie nie:( ułamał się taki kawałek stcyjki, że nie uruchamia rozrusznika:( z kostki umiem odpalić.
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2010-12-17, 12:35   

jedz i spytaj czy mają od poloneza będzie pasowała nie ma jednego pinu ale nic to nie daje cena ok 7zł



 
 
 
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:36   

a co to ten pin?
 
 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2010-12-17, 12:38   

Alladynka napisał/a:
a co to ten pin?
jedna nóżka tak ]a blaszka



 
 
 
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:39   

a immobiliser?
 
 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2010-12-17, 12:40   

Alladynka napisał/a:
a immobiliser?
a co ma do tego imobilajzer immo masz dookoła stacyjki a nie w kostce :piwo:



 
 
 
CapsLock
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:41   

Już Pani Kasia ma co chciala ;d
Mam nadzieje, że ten sklep co podałem na Pw bedzie dostatecznie dobry i sprzedawca będzie posiadał, tak jak mówi, dobry sprzęt ;)
 
 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2010-12-17, 12:43   

to tobie padł wkład stacyjki czy kostka ??



 
 
 
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:43   

Jest różnica między stacyjką z immo i bez, przynajmniej w cenie. Czekam na telefon od Pana z małego sklepu auto-moto ze szczegółami na temat tej stacyjki.

[ Dodano: 2010-12-17, 12:44 ]
wkład :omg: przecież pisałam,że nie kostka bo z kostki go odpalam
 
 
Markon
Przyjaciel
Błota i off roadu


Auto: Grand Vitara II i Vitara
Imie: Mariusz
Pomógł: 190 razy
Wiek: 39
Dołączył: 24 Lis 2007
Posty: 6249
Skąd: Pajęczno (EPJ)
Wysłany: 2010-12-17, 12:48   

wiadomo jeśli wymieniasz całą stacyjkę to musisz zmienić kluczyk i przeprogramować w nim immo jeśli kupisz z immo to co to za różnica chyba ze do ceny doliczają sterownik od immo jest tez 3 rozwiązanie kupić samą stacyjkę jechać do aso niech ci ustawią do twojego kluczyka ale musisz mieć taką blaszkę z nr kluczyka ale cena to ok 100zł



 
 
 
Alladynka
[Usunięty]

Wysłany: 2010-12-17, 12:50   

mogę też wozić stary kluczyk z nowym, jak będzie blisko stacyjki to go wczyta

[ Dodano: 2010-12-17, 12:51 ]
Z tego co mówił Pan w sklepie, to jest stacyjka do espero bez immo i do espero z immo.
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt