X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

[Nexia] problem z głośnikami z przodu w daewoo nexia!!!

Autor Wiadomość
maniu85

Auto: Daewoo Nexia
Dołączył: 14 Lut 2010
Posty: 12
Wysłany: 2011-07-03, 21:45   [Nexia] problem z głośnikami z przodu w daewoo nexia!!!

Witam! Problem polega na tym iz z przodu w nexii jest mało miejsca na montaż głośników o rozmiarze 100mm z typowym magnesem, kolega polecił mi wymianę na głośniki z magnesem neodymowym t.j podobna moc ale magnes dużo mniejszy rzecz w tym że są one trudno dostępne, zatem moje pytanie brzmi czy ktoś ma namiary na tego typu głośniki lub zna sposób na montaż z normalnym magnesem z góry dziękuje za pomoc !
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
wnd


Auto: Leganza CDX ,Lacetti SE,Fiat Ulysse
Imie: vito
Pomógł: 489 razy
Wiek: 43
Dołączył: 14 Sie 2008
Posty: 7764
Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2011-07-03, 21:58   

maniu85 napisał/a:
lub zna sposób na montaż z normalnym magnesem z góry dziękuje za pomoc
zmienialem ,zakladalem i wiekszych problemow nie bylo troche trzebabylo bokiem wsunac ale wchodzily najlepiej jak glosniki maja 2 punkty mocowania http://allegro.pl/glosnik...1681221070.html tak jak tu albo obciac 2 z takiego standardowego mocowanego na 4 wkrety




 
 
RIPER
Administrator
Jose Jalapeno on a stick


Auto: LANOS V6, SIGNUM V6 X2
Imie: TOMEK
Pomógł: 1137 razy
Wiek: 34
Dołączył: 14 Cze 2009
Posty: 24284
Skąd: SI
Wysłany: 2011-07-03, 22:14   

Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.



jeżeli pomogłem, kliknij +pomógł :tonieja:
nie udzielam pomocy przez PW, nie siedzę na forum 24h :ehh:
układy wydechowe ze stali nierdzewnej, pisz pw

Oryginalne oleje silnikowe Katowice !!
wysokiej jakości przewody hamulcowe do Twojego auta, producent !!! <---- KLIK
 
 
 
Devil1986


Auto: Nissan Primera P12
Imie: Dawid
Pomógł: 9 razy
Wiek: 33
Dołączył: 22 Lis 2009
Posty: 312
Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-07-03, 23:48   

ja wkładałem JVC na przód z duzym magnesem i wchodziły tylko tak jak kolega wyzej napisał ze trzeba je bokiem wkładać




 
 
 
oicmada

Auto: nexia 1.5 8v
Pomógł: 1 raz
Dołączył: 28 Lis 2010
Posty: 25
Wysłany: 2011-07-04, 18:29   

mi się udało wcisnąć zwykłe z duzym magnesem z 4 mocowaniami tylko 2 ucha musiałem ułamać. Gorzej będzie z wyjęciem ich, ale nie martwię się na zapas
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Mawerix
Grupa Podkarpacka


Auto: Mułek C20NE, Zafira Z19DT
Pomógł: 700 razy
Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 11095
Skąd: Zabierzów [KRA]
Wysłany: 2011-07-04, 19:37   

Może by tak temat przenieść do odpowiedniego działu :P

[ Komentarz dodany przez: Danon: 2011-07-04, 20:45 ]
dzięki za cynk gotowe.




 
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt