X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lanos]pompa paliwa brak pradu

Autor Wiadomość
tomaszewiak

Auto: nubira
Wiek: 83
Dołączył: 03 Sty 2011
Posty: 61
Wysłany: 2012-02-13, 22:29   [Lanos]pompa paliwa brak pradu

witam

jak w temacie brak pradu wsadzilem juz druga pompke i to samo, sprawdzalem przekaznik pod maska, kable idace do pompy niby ok a pradu niema pompki nieslychac

na lpg wszystko gra
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Artur_jaw
darewnoo thx za:


Auto: była nexia ,matiz teraz skoda
Imie: Artur
Pomógł: 330 razy
Wiek: 39
Dołączył: 28 Lip 2010
Posty: 4552
Skąd: SBE
Wysłany: 2012-02-13, 22:31   

a co ma lpg do pompy paliwa ??
opcja szukaj....
kontrolka immo gaśnie ??
bezpiecznik też sprawdziłeś ??



pomogłem kliknij pomógł
 
 
tomaszewiak

Auto: nubira
Wiek: 83
Dołączył: 03 Sty 2011
Posty: 61
Wysłany: 2012-02-13, 22:32   

ktory bezpiecznik jest od pompy? czy masz na mysli duzy przekaznik pod maska?
 
 
DARO71
DaRo

Auto: NUBIRA I
Imie: Dariusz
Pomógł: 5 razy
Wiek: 49
Dołączył: 26 Sie 2011
Posty: 154
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2012-02-13, 22:35   

jak dobrze kojaze to pod maską jest jeden i w srodku też a pozatym sprawdz miernikiem czy jest napięcie



Zapraszam - MGforum.pl
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt