X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

POMOC dla kolegi Mawerix!

Proszę choć zapoznajcie się z tematem aby wesprzeć kolegę jak tylko możemy!!!

POMOC

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Leganza] Sterowanie nadmuchem

Autor Wiadomość
markus419

Auto: Leganza
Imie: Marek
Wiek: 44
Dołączył: 09 Lut 2012
Posty: 2
Skąd: Legionowo
Wysłany: 2012-02-22, 20:32   [Leganza] Sterowanie nadmuchem

[leganza] problem po wymianie podswietlenia nawiewu brak regulacji kierunkow :beczy:
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Silva
Grupa Śląska
auto-division.com.pl


Auto: Nexia> Lanos> VB>KIA>Lanos SX>
Imie: Dariusz
Pomógł: 18 razy
Wiek: 31
Dołączył: 22 Gru 2008
Posty: 1873
Skąd: KCH--Małopolskie
Wysłany: 2012-02-22, 21:38   

A podpiełeś wszystko ? nic nei przestawiłęś ? bo pewnie coś musiałęś takiego zrobić :D

Inne guziki działaja ? tylko zmiana reg nei działą ? ( masz klimatronik czy zwykły ? )



Jeżeli pomogłem daj POMÓGŁ,
 
 
 
Gość

Wysłany: 2012-02-22, 21:39   

markus419 napisał/a:
[leganza] problem po wymianie podswietlenia nawiewu brak regulacji kierunkow


Podłączyłeś dobrze wężyki podciśnienia ??
 
 
markus419

Auto: Leganza
Imie: Marek
Wiek: 44
Dołączył: 09 Lut 2012
Posty: 2
Skąd: Legionowo
Wysłany: 2012-02-22, 22:17   

raczej tak tam jest cala taka uszczelka z wezykami do wpiecia

[ Dodano: 2012-02-22, 22:18 ]
a klima zwykla ale nie dziala

[ Dodano: 2012-02-22, 22:18 ]
a klima zwykla ale nie dziala

[ Dodano: 2012-02-22, 22:38 ]
oki sprawdzilem jednak przewod od kabinowego spadl dzieki pozdrawiam
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt