X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

POMOC dla kolegi Mawerix!

Proszę choć zapoznajcie się z tematem aby wesprzeć kolegę jak tylko możemy!!!

POMOC

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


telefon dotykowy do 500zł

Autor Wiadomość
Fishu
Grupa Opolska


Auto: Tico
Imie: Łukasz
Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 396
Skąd: OPO
Wysłany: 2012-07-11, 18:07   telefon dotykowy do 500zł

Siema siema ;D
Potrzebuje kupić inny telefon dotykowy bo aktualny Se xperia x10 mini nie spełnia moich oczekiwań ponieważ strasznie ją zacina :D

Moja wymagania co do telefonu:
spraswnie ma chodzic menu (bez zacięc)
aparat min 5 mpx
cena do 600zł
dotykowy
bezawaryjność


Bateria to wiadomo w kazdym telefonie teraz trzyma krótko wiec już sie przyzzwyczaiłem ^^

Polecacie jakiś model ?

Myśle że marki jakie wchodza w gre to HTC, nokia , Se i samsung
Nie chce nowego telefonu bo wiem ze za tyle to raczej nie kupie ;d Uzywany jak najbardziej :D



Mój Tikacz na PJ ----> http://www.polskajazda.pl...woo/Tico/118850

Deawoo forum --> http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=37715
Wbijajcie i dodawajcie komenty :) Z góry dziękuję :)
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
kkwiatuszek89


Auto: był 126p a jest Lanos 1.5 16v + LPG
Imie: Kamil
Wiek: 33
Dołączył: 29 Sty 2010
Posty: 1346
Skąd: Olkusz
Wysłany: 2012-07-11, 18:11   

xperia neo V




 
 
 
Lukasyno

Auto: ...Corsa C
Dołączył: 15 Gru 2010
Posty: 532
Wysłany: 2012-07-11, 18:58   

Samsung ja się przekonałem do tej firmy mając galaxy rewelacja telefon :)
 
 
tomasz10

Auto: Leganza
Wiek: 42
Dołączył: 26 Gru 2010
Posty: 510
Skąd: Legnica
Wysłany: 2012-07-11, 19:40   

Wave tez daje rade :D



Silnik jest Bogiem,predkosc nałogiem,turbo podstawa,nitro zabawa

Audio gotowe
 
 
 
Mawerix
Grupa Podkarpacka


Auto: Mułek C20NE, Zafira Z19DT
Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 11101
Skąd: Zabierzów [KRA]
Wysłany: 2012-07-11, 20:20   

Ja polecam HTC Desire :)




 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Fishu
Grupa Opolska


Auto: Tico
Imie: Łukasz
Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 396
Skąd: OPO
Wysłany: 2012-07-11, 21:09   

A samsung galaxy S i S plus ?



Mój Tikacz na PJ ----> http://www.polskajazda.pl...woo/Tico/118850

Deawoo forum --> http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=37715
Wbijajcie i dodawajcie komenty :) Z góry dziękuję :)
 
 
 
Magda M.
Matiz Racing Team

Auto: Matiz
Imie: Magda
Wiek: 39
Dołączyła: 16 Sty 2012
Posty: 155
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2012-07-11, 22:07   

Sprawa pierwsza i podstawowa - telefon na Androidzie OBOWIĄZKOWO trzeba dać skonfigurować komuś, kto się na tym zna. Inaczej ZAWSZE będzie się ciął, wieszał i sprawiał problemy, bo na tym systemie akurat konfiguracja fabryczna to o kant se ją można.
Ja osobiście użytkuję HTC Wildfire i HTC One V, miałam też w ręku HTC Wildfire S, widziałam z bliska HTC Disire Z i z czystym sercem polecam smartfony tej firmy. Ale podstawa to poprawna konfiguracja ręczna.
Przykład z HTC Wildfire, który pierwszy u mnie zagościł. Nie był to mój pierwszy telefon, ale pierwszy smartfon na systemie operacyjnym. Przyniosłam do domu, zrobiłam konfigurację fabryczną i dumna i szczęśliwa zaczęłam używać. I jakież było moje zdumienie, jak mi się telefon zaczął ciąć, wieszał się ekran dotykowy, nie można bylo połączenia odebrać ani nic. Przywrócenie do ustawień fabrycznych, ponowna konfiguracja, tym razem ręczna przez kogoś, kto się zna, i po problemach. na dzień dzisiejszy powolne działanie tego smartfona, wieszanie i ogólne problemy z nim tylko z opowiadań znam.
Po zakupie HTC ONE V od razu poszła konfiguracja ręczna, trwała 4 godziny, ale zero problemów z telefonem.
Przy androidzie podstawa to konto google, i tam trzymamy kontakty, nie w telefonie, bo się wieszał będzie. Wszystko ściągamy też przez konto google, a nastepnie telefon synchronizujemy i tyle.



My cars, my choice, my pride - K.I.T.T. & Mati :D
 
 
 
Figur
Przyjaciel
Prezes Zarządu


Auto: Renault Laguna 3 2.0 16V
Imie: Marcin
Wiek: 32
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 10015
Skąd: Świecie (CSW)
Wysłany: 2012-07-11, 22:14   

Magda M. napisał/a:
telefon na Androidzie OBOWIĄZKOWO trzeba dać skonfigurować komuś, kto się na tym zna. Inaczej ZAWSZE będzie się ciął, wieszał i sprawiał problemy, bo na tym systemie akurat konfiguracja fabryczna to o kant se ją można.


Bzdura :polewka:



Ciężko jest lekko żyć...
 
 
 
Magda M.
Matiz Racing Team

Auto: Matiz
Imie: Magda
Wiek: 39
Dołączyła: 16 Sty 2012
Posty: 155
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2012-07-11, 22:32   

Tia? To powodzenia na nieskonfigurowanym prawidłowo, postoję, popatrzę i się posmieję, jak ci się bedzie wieszał.



My cars, my choice, my pride - K.I.T.T. & Mati :D
 
 
 
Figur
Przyjaciel
Prezes Zarządu


Auto: Renault Laguna 3 2.0 16V
Imie: Marcin
Wiek: 32
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 10015
Skąd: Świecie (CSW)
Wysłany: 2012-07-11, 22:38   

Używam od roku Desire i jakoś się nie wiesza :hahaha: A nic poza fabryczną konfiguracją nie było. Co łyso? Więc proszę nie dorabiaj do każdej sprawy jakiejś chorej filozofii, bo nie o to tu chodzi.



Ciężko jest lekko żyć...
 
 
 
Magda M.
Matiz Racing Team

Auto: Matiz
Imie: Magda
Wiek: 39
Dołączyła: 16 Sty 2012
Posty: 155
Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2012-07-11, 23:09   

Łyso? Nie, prędzej głupi ma szczęście. Jeden twój działający podobno idelanie Desire, contra moje Wildfire i One V, Wildfire S mojego faceta, Desire kuzyna i Desire Z kumpla, które bez konfiguracji ręcznej dawały popalić zdrowo w różny sposób - od zamulania mniej lub bardziej uciążliwego, poprzez zwiechy, aż po zapisywanie zdjęć w chmurze google (tak, to też się konfiguruje ręcznie w Desire Z, bo domyślnie automat ustawia chmurę zamiast pamięci telefonu...). Pomijam, że sprawdzić, czy telefon działa lepiej/gorzej/tak samo jak poprawnie skonfigurowany ręcznie mozna tylko fizycznie porównując dwa takie telefony w tej samej aklcji i tych samych warunkach...



My cars, my choice, my pride - K.I.T.T. & Mati :D
 
 
 
zbooj


Auto: bylo lanbordzini, byla legia,a teraz ktoz wie
Wiek: 42
Dołączył: 21 Sty 2008
Posty: 1833
Skąd: Manchester
Wysłany: 2012-07-12, 06:19   

A pewnie ze bzdura, Figur ma racje, przerobilem juz kilkadziesiat telefonow androidowych i tak naprawde tylko nieliczne trzeba bylo skonfigurowac recznie [te slabsze z mniejsza iloscia pamieci/slabszym procem] co by animacje ikon itp rzeczy go nie zabijaly, reszta telefonow spokojnie na defaulcie producenta dziala, inna sprawa co rozumiemy przez default producenta, bo ja mam na mysli czysty rom, a nie rom od operatora [play,plus,tmobile] bo te sa z zasady poronione i maja mase bloatware powrzucanego [cos ala laptop z zainstalowanym windowsem :D ], nieraz jest tak ze bierzesz defaultowo 2 telefony tej samej firmy jeden ma soft producenta drugi ma juz modyfikowany przez operatora i niebo a ziemia :) sam uzywam w galaxy adv. oryginalnego roma i do starej i5700 ktora oddalem kobiecie tez to wrzucilem, i nic tam nie trzeba bylo ustawiac, chodzi jak ta lala :)



"ŻYCIE JEST ZA KRÓTKIE ŻEBY JEŹDZIĆ DIESLEM"
 
 
 
Bradley
[Usunięty]

Wysłany: 2012-07-12, 15:44   

Magda M. napisał/a:
Przy androidzie podstawa to konto google, i tam trzymamy kontakty, nie w telefonie

Juz mnie android odrzucil ;)
 
 
RIPER
Administrator
Jose Jalapeno on a stick


Auto: LANOS V6, SIGNUM V6 X2
Imie: TOMEK
Wiek: 36
Dołączył: 14 Cze 2009
Posty: 24294
Skąd: SI
Wysłany: 2012-07-12, 15:59   

ja mam wildfire s i jakoś żadnych problemów nie widzę :lol:

Figur napisał/a:
Magda M. napisał/a:
telefon na Androidzie OBOWIĄZKOWO trzeba dać skonfigurować komuś, kto się na tym zna. Inaczej ZAWSZE będzie się ciął, wieszał i sprawiał problemy, bo na tym systemie akurat konfiguracja fabryczna to o kant se ją można.


Bzdura :polewka:


potwierdzam, nie mam problemów a to mój pierwszy telefon z androidem i jakoś cudów nie robiłem z nim i działa, brat też nabył wildfire s i nie ma z nim problemów więc nie wiem co to za toy story :lol:



jeżeli pomogłem, kliknij +pomógł :tonieja:
nie udzielam pomocy przez PW, nie siedzę na forum 24h :ehh:
układy wydechowe ze stali nierdzewnej, pisz pw

Oryginalne oleje silnikowe Katowice !!
wysokiej jakości przewody hamulcowe do Twojego auta, producent !!! <---- KLIK
 
 
 
Figur
Przyjaciel
Prezes Zarządu


Auto: Renault Laguna 3 2.0 16V
Imie: Marcin
Wiek: 32
Dołączył: 06 Sty 2009
Posty: 10015
Skąd: Świecie (CSW)
Wysłany: 2012-07-12, 17:13   

zbooj napisał/a:
mysli czysty rom, a nie rom od operatora [play,plus,tmobile]


Play nie wgrywał swojego softu jak brałem Desire :D

RIPER napisał/a:
więc nie wiem co to za toy story


Rip to jest dorabianie dziwnej filozofii do każdej błahej sprawy, co koleżanka nie raz już robiła. I tyle w temacie.

A powiem Ci jeszcze Magda M., że swoją przygodę zaczynałem od Droida 1.4 i krótko po tym zainstalowany był 1.6 w HTC Dream vel Era G1. I powiem Ci jeszcze więcej. Mimo tego, że wtedy Android zaczynał raczkować do tej pory nie ma problemów z tym telefonem i softem w nim.

Więc maszyno gwizdo ino ....



Ciężko jest lekko żyć...
 
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt