X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Leganza] zegarek wskazuje jedynkę

Autor Wiadomość
krzycho333

Auto: leganza cdx
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 19 Lut 2010
Posty: 308
Wysłany: 2012-07-27, 07:10   [Leganza] zegarek wskazuje jedynkę

Cześć, mam dziwny praoblem, zostawiłem auto na świetłach i akumulator się praktycznie wyładował. Po odpaleniu przy pomocy innego auta zegar zaczął wskazywać jedynkę. Próbowałem zlikwidować to naciskaniem tych przycisków przy zegarze ale nic nie pomogło. Czy ktoś się orientuje w czym może być problem???
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
nie_mlody
Grupa Mazowiecka
Ojciec Dzieciom


Auto: Peugeot 308 SW
Imie: Paweł
Pomógł: 10 razy
Wiek: 38
Dołączył: 07 Wrz 2010
Posty: 2289
Skąd: Warszawa / WY
Wysłany: 2012-07-27, 07:25   

wymień zegarek - najprościej - skoro piszesz że ie reaguje na guziki - a po tym odpalaniu odłączałeś ponownie akumulator ?? może się bydle przywiesiło



Jeśli pomogłem - kliknij + Pomógł
 
 
krzycho333

Auto: leganza cdx
Pomógł: 4 razy
Dołączył: 19 Lut 2010
Posty: 308
Wysłany: 2012-07-27, 21:59   

nie_mlody napisał/a:
a po tym odpalaniu odłączałeś ponownie akumulator

nie miałem na to wcześniej czasu ale się udało, przed chwilą wróciłem od autka i odłączenie klemy pomogło, jak to kolega określił: bydle się przywiesiło :lol:
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt