X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Tico] Zgasl i nie chcial odpalic, Modul zaplonowy ?

Autor Wiadomość
pietro90LDZ


Auto: Tico
Imie: Piotrek
Wiek: 30
Dołączył: 08 Sty 2012
Posty: 19
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-09-03, 22:10   [Tico] Zgasl i nie chcial odpalic, Modul zaplonowy ?

Witam moje Tico odpaliło jak zawsze wyjechałem na ulice a tu nagle zgasło i nie chciało odpalić(kręciło ładnie) (był deszczowy dzień). Postało nie cala godzinę i odpaliło i do dziś chodzi i odpala.Mechanik powiedział ze moduł zapłonowy prawdopodobnie do wymiany.Potrzebuję pomocy czy to możliwe ze to właśnie moduł padł nie chce wydać kasy nie na tą część co trzeba(Miesiąc temu wymieniałem pompę paliwa). z góry dziękuję pozdrawiam
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
snajki30

Auto: Szalone lekko zardzewiale Espero 1,8
Pomógł: 24 razy
Dołączył: 26 Paź 2010
Posty: 594
Wysłany: 2012-09-04, 16:07   

warto obadac uklad zaplonowy, czasem wilgoc dostaje sie do kopulki, odkrec zerknij, oblukaj kable wn....modul jakby padl juz bys nie odpalil
 
 
pietro90LDZ


Auto: Tico
Imie: Piotrek
Wiek: 30
Dołączył: 08 Sty 2012
Posty: 19
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-09-04, 18:52   

Ok sprawdzę dzięki za pomoc :piwo:
 
 
 
marcinisko

Auto: tico
Dołączył: 11 Wrz 2012
Posty: 8
Skąd: malopolska
Wysłany: 2012-09-11, 09:46   

snajki30 napisał/a:
warto obadac uklad zaplonowy, czasem wilgoc dostaje sie do kopulki, odkrec zerknij, oblukaj kable wn....modul jakby padl juz bys nie odpalil


Niekoniecznie. U mnie wlasnie był padniety modul a jak postal dluzsza chwile to odpalal. Po wymianie problemy z odpaleniem juz nie wystepuja.
 
 
pietro90LDZ


Auto: Tico
Imie: Piotrek
Wiek: 30
Dołączył: 08 Sty 2012
Posty: 19
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-09-13, 16:47   

Witam wymienione zostały świece, kable, kopułka, palec, narazie problem ten nie występuje i oby tak dalej dziękuje za pomoc.
 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt