X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

POMOC dla kolegi Mawerix!

Proszę choć zapoznajcie się z tematem aby wesprzeć kolegę jak tylko możemy!!!

POMOC

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Evanda] moje kolejne Daewoo

Autor Wiadomość
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-18, 21:03   

Mam pytanko i nie bardzo wiem w którym dziale je zadać :niewiem: Chodzi mi o to że wymieniłem fabryczne radio blaupunkt również na radio blaupunkt tylko że dostępne w ogólnej sprzedaży z tą nadzieją że sterowanie z kierownicy będzie działać kostka i wyjścia są takie same ale niestety nie działa sterowanie z kierownicy :pomocy:
Natomiast fabryczną zmieniarkę udało się podłączyć i działa bez zarzutu i to bez żadnych przeróbek



Sól w oku propagandy
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 39
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22268
Skąd: WT
Wysłany: 2012-11-19, 09:40   

W dziale CA :)
Musisz porównać schematy obu radyjek czy ustawienie pinów jest takie samo.




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-19, 10:36   

Witam ustawienie pinów takie samo a działać nie chce :omg:



Sól w oku propagandy
 
 
 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 39
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22268
Skąd: WT
Wysłany: 2012-11-19, 10:43   

Nie mówię tu o samym ustawieniu pinów a za co odpowiadają.




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-19, 10:49   

tak tak zgadza się z radyjka jednego jak i drugiego wychodzą dwa piny na jeden remote drugi gnd identycznie opisane jest radio fabryczne i jego układ pinów i na logike wydaje się wszystko powinno działać :niewiem: nie wiem może tu chodzi o jakąś oporność albo coś takiego bo widziałem na forum opla że magicy przelutowywali jakieś części w fabrycznym sterowniku żeby działał z innym radiem konkretnie był to pioneer



Sól w oku propagandy
 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 39
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22268
Skąd: WT
Wysłany: 2012-11-19, 11:03   

Jedyne co mi jeszcze do głowy przychodzi, być może w samym radioodtwarzaczu trzeba uruchomić tą funkcjonalność...




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-19, 11:41   

No właśnie lipa nie ma w instrukcji nic na ten temat a w ustawieniach radia też nic :myśli:



Sól w oku propagandy
 
 
 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 39
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22268
Skąd: WT
Wysłany: 2012-11-19, 12:01   

To o czym ty mówisz raczej nie odpowiada za sterowanie z kierownicy.
Prędzej postawiłbym na automatyczną antenę.




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-21, 16:45   

te dwa złącz na 100 procent odpowiadają za sterowanie z kierownicy sterowanie anteną wychodzi z kostki iso tej samej co zasilanie i sterowanie sub em



Sól w oku propagandy
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-21, 19:51   



A tak to wygląda po montażu



Sól w oku propagandy
 
 
 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 39
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22268
Skąd: WT
Wysłany: 2012-11-21, 21:06   

Udało się wszystko połączyć?




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
lesiu1990xd
Grupa Bełchatowska


Auto: Fiat Stilo 1.2
Imie: Tomasz
Wiek: 32
Dołączył: 14 Lis 2011
Posty: 2213
Skąd: Bełchatów EBE
Wysłany: 2012-11-21, 21:09   

waldes, dobra robota :)



http://daewooforum.pl/temat62865.html

Zapraszam do komentowania i oglądania

 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-21, 21:26   

Zmieniarka działa bez zarzutu całość udało się razem spasować jest tylko problem ze sterowaniem z kierownicy :omg:



Sól w oku propagandy
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-11-23, 16:38   


Dorzucam wersję końcową sprzętu jedynie sterowanie z kierownicy nadal nie żyje reszta gra :piwo:



Sól w oku propagandy
 
 
 
waldes

Auto: tico 0.8 SX
Imie: Michał
Wiek: 44
Dołączył: 29 Wrz 2008
Posty: 133
Skąd: lodzkie
Wysłany: 2012-12-06, 19:17   

Witam mam pytanko czy może ktoś orientuje się czy w Łodzi lub najlepiej okolicy jest jakiś " magik" który zajmuje się podpięciem do komputera Evandy Aso wykluczam :stop:



Sól w oku propagandy
 
 
 
Podobne tematy
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt