X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

[Lanos] Gdzie znajduję się przekaźnik kierunkowskazów w lano

Autor Wiadomość
krawczyk-r

Auto: Daewoo Lanos 1.5 16v
Dołączył: 01 Paź 2012
Posty: 32
Wysłany: 2012-10-01, 20:44   [Lanos] Gdzie znajduję się przekaźnik kierunkowskazów w lano

Gdzie znajduję się przekaźnik kierunkowskazów w lanosie 1.5 16v ? :myśli: :P :niewiem:
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Mawerix
Grupa Podkarpacka


Auto: Mułek C20NE, Zafira Z19DT
Pomógł: 701 razy
Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 11099
Skąd: Zabierzów [KRA]
Wysłany: 2012-10-01, 20:50   

Pod deską. Otwórz drzwi kierowcy i z boku deski rozdzielczej masz zaślepkę a pod nią styczniki.




 
 
 
verbus


Auto: Lanos
Imie: Bartek
Pomógł: 38 razy
Wiek: 33
Dołączył: 10 Kwi 2012
Posty: 280
Skąd: SO
Wysłany: 2012-10-01, 22:18   

Tak jak kolega pisał,daj zapłon , włącz kierunkowskaz i będziesz wiedział który to jest.
 
 
Gość

Wysłany: 2012-10-02, 00:19   

krawczyk-r,
Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.
 
 
tjmi

Auto: lanos
Wiek: 56
Dołączył: 01 Paź 2012
Posty: 42
Skąd: małopolska
Wysłany: 2012-10-02, 12:07   [Lanos]

ja założyłem przełącznik z takim samym układem bolców, nie mogłem dostac orgilalnego do lanosa w sklepie powiedzieli że nie będzie działać jężdzę już tak 2 lata i jest ok.



tjmi
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt