X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lanos] długo chodzi na ssaniu

Autor Wiadomość
matti37

Auto: Lanos
Imie: Mateusz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2012
Posty: 23
Skąd: Łużna
Wysłany: 2012-11-12, 09:59   [Lanos] długo chodzi na ssaniu

witam w moim białym wozie jest problem ze ssaniem. na zimnym silniku strasznie dlugo ma podwyższone obroty. po prostu chodzi na ssaniu. po przejechaniu z 2 - 3 km silnik chodzi normalnie co zrobić?? czekam na podpowiedzi....
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
verbus


Auto: Lanos
Imie: Bartek
Pomógł: 38 razy
Wiek: 34
Dołączył: 10 Kwi 2012
Posty: 280
Skąd: SO
Wysłany: 2012-11-12, 17:06   

O tej porze roku silnik zawsze będzie się dłużej nagrzewał.Ja nie widzę nic dziwnego że silknik przez 2-3 km pracuje na ssaniu.Ale dla pewności sczytaj błędy kompa.
 
 
KamilM


Auto: Astra H 1,9 kombi
Pomógł: 22 razy
Wiek: 37
Dołączył: 28 Lip 2012
Posty: 604
Skąd: Płock
Wysłany: 2012-11-12, 17:17   

Dokładnie, to jakie masz obroty przy pracy zimnego silnika? Obecnie, wieczorami i wcześnie rano jest zimno i to raczej normalne.
 
 
matti37

Auto: Lanos
Imie: Mateusz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2012
Posty: 23
Skąd: Łużna
Wysłany: 2012-11-12, 17:53   

nie wiem jakie mam obroty bo nie nam wskażnika... ale to jest dziwne troszke bo od wakacji wtedy go zakupiłem to zawsze tak robi... myslalem ze tylko tak moj ma wiec pisze :) ale jesli to norma to trudno :P mnie to troche denerwuje bo glosno chodzi ale to wina tlumnika :P trzeba bedzie zrobic wydech i bedzie cisza :P

[ Dodano: 2012-11-12, 17:56 ]
aha jeszcze jedno pytanie. co Zrobić zeby proche posadzic lanoska z przodu bo jest wyzej jak tyl i troche go to szpeci. ucinac spreżyny z przodu czy sa jakieś gumy do spreżyn żeby wsadzic z tyl i go podnieść.
 
 
verbus


Auto: Lanos
Imie: Bartek
Pomógł: 38 razy
Wiek: 34
Dołączył: 10 Kwi 2012
Posty: 280
Skąd: SO
Wysłany: 2012-11-12, 18:20   

Sprawdz czy tylna sprężyna nie jest pęknięta.Jeśli nie to poszukaj na forum,sporo tego było o sprężynach do tyłu.
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
matti37

Auto: Lanos
Imie: Mateusz
Wiek: 29
Dołączył: 31 Paź 2012
Posty: 23
Skąd: Łużna
Wysłany: 2012-11-12, 18:23   

aha dzieki :)
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt