X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Tico] Zapłon bez aparatu

Autor Wiadomość
tomek3815

Auto: 126p
Dołączył: 15 Lut 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-02-16, 21:45   [Tico] Zapłon bez aparatu

Czy jest możliwość zastosowania w tico zapłonu bezrozdzielaczowego tak by móc wyeliminować aparat zapłonowy? Szukam sposobu na zamontowanie tego silnika w moim maluchu ale przeszkadza mi wystający aparat.
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
wnd


Auto: Leganza CDX ,Lacetti SE,Fiat Ulysse
Imie: vito
Pomógł: 489 razy
Wiek: 44
Dołączył: 14 Sie 2008
Posty: 7763
Skąd: mazowieckie
Wysłany: 2013-02-16, 23:33   

tomek3815 napisał/a:
Czy jest możliwość zastosowania w tico zapłonu bezrozdzielaczowego
wszystko mozna tylko jakim kosztem, nie oplacalna sprawa




 
 
Konradex
Ujdzie.


Auto: Matiz air ride
Imie: Konrad
Pomógł: 4 razy
Wiek: 27
Dołączył: 31 Sty 2012
Posty: 1025
Skąd: EL, EBE
Wysłany: 2013-02-16, 23:52   

pomijając koszta to głowica z wiązką od matiza II bez aparatu ;)
 
 
tomek3815

Auto: 126p
Dołączył: 15 Lut 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-02-18, 16:28   

A czy w matizie II czy tam Sparku 0.8 zapłon jest sterowany osobnym modułem czy sterownikiem silnika?
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt