X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[TACUMA] Kody błędów

Autor Wiadomość
VERSUS


Auto: Chevrolet NUBIRA KOMBI CDX 1.8
Imie: Łukasz
Pomógł: 7 razy
Wiek: 37
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 664
Skąd: Żywiec
Wysłany: 2013-07-13, 20:44   [TACUMA] Kody błędów

Witam wszystkich :piwo:

W DAEWOO można wybłyskać sobie błędy, kiedyś robiłem to w mojej nesi, da się zrobić coś takiego w tacumie? Jeśli tak to w jaki sposób można to zrobić? :myśli:

Pozdrawiam



PFD 2008
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
sapphir
www.du-nubira.za.pl

Auto: Nubira 2.0 16V CDX LPG kombi
Imie: Piotr
Pomógł: 30 razy
Wiek: 41
Dołączył: 07 Lip 2008
Posty: 284
Skąd: Niepołomice
Wysłany: 2013-07-14, 09:32   

Nie wiem jak w TACUM'ie ale w nubirze wystarczy włożyć spinacz w piny 5 i 6.

http://www.du-nubira.za.p...0predkosci.html



www.gmdaewoo.za.pl
 
 
 
VERSUS


Auto: Chevrolet NUBIRA KOMBI CDX 1.8
Imie: Łukasz
Pomógł: 7 razy
Wiek: 37
Dołączył: 23 Paź 2008
Posty: 664
Skąd: Żywiec
Wysłany: 2013-07-14, 10:29   

To wiem tylko że w tacumie są kody typu :

P1181
P1661

i czy one też są błyskane czy żeby je odczytać trzeba się wpiąć z kompem :niewiem:



PFD 2008
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt