X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj

[Tico] suchypro31 - tikolocik

Autor Wiadomość
wiejaq21

Auto: Tico sx
Imie: Robert
Wiek: 22
Dołączył: 29 Cze 2013
Posty: 29
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2014-05-15, 13:09   

Wlaśnie problem występuje także na włączonym silniku wiec niewiem o co chodzi, podejrzewam ze zbyt cienki przewód zasilajacy a jeśli dołącze przednie fabryczne głośniki to resetuje się wcześniej każde radio które mialem podłączone tak robiło, wzmacniacz do skrzyni to blaupunkt gta 200 bodajze ma 350 watt dzisiaj zalozony magnat cobra 400 440 watt ale wydaje mi sie ze problem nie lezy po stronie poboru prądu przez skrzynie bo bez nirj jest to samo :(
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Pawello


Auto: Daewoo Tico
Imie: Paweł
Wiek: 30
Dołączył: 05 Maj 2014
Posty: 111
Skąd: Czeladź
Wysłany: 2014-05-15, 20:15   

Witam super tico :D
też miałem taki sam problem z radiem przy glośnej muzyce sie restartowalo :beczy: okazało sie ze od radia nie miałem podłączonej masy ,masa szła przez antene po znalezieniu w radiu kabelka z masą podłaczając do masy w aucie radio stało sie silniejsze i można podgłaszać na full i nic się nie restartuje basior że szok az moim Tikiem częsie :jupi: to mój przypadek i zostal rozwiązany :D może mój przypadek ci pomoże :myśli:



Paweł
 
 
Deejf
Grupa Pomorze


Auto: Szare 91L
Imie: Dawid
Wiek: 28
Dołączył: 11 Lut 2013
Posty: 1059
Skąd: Skarszewy/pomorzeGST
Wysłany: 2014-05-15, 21:20   

Dla ułatwienia - kabla od masy szukaj w okolicy stacyjki - i ma wtyczkę żeńską - kabel koloru czarnego :cfaniaczek: sam "temat" radia zakończyłem u siebie - rwałem kable od strony, poprzedni właściciel narobił mi sporą pajęczynę. :myśli:



Moje Tico >> http://daewooforum.pl/temat67351.html#902764

Jak podłączyć radio w Tico? :piwo:
http://daewooforum.pl/temat69335.html#932857
 
 
 
wiejaq21

Auto: Tico sx
Imie: Robert
Wiek: 22
Dołączył: 29 Cze 2013
Posty: 29
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2014-05-15, 23:28   

Dzięki chłopaki po zakończeniu prac nad lanosem od razu wjeżdżam ticiem i będę atakował ten temat, choć w moim przypadku poprzednie radio śmigało z tym że audio to były dwie kolumny z wieży oraz dwa fabryczne glośniki, możliwe że sam przypadkowo uszkodziłem kabel masowy :) dzięki jeszcze raz za rady mam nadzieję że to będzie tego wina bo planuje dołożyć jeszcze 4 głośniki :P
 
 
wiejaq21

Auto: Tico sx
Imie: Robert
Wiek: 22
Dołączył: 29 Cze 2013
Posty: 29
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2014-10-05, 22:14   

Dawno nie pisałem w swoim poście gdyż nie miałem czasu zdjęć wrzucić, w moim tico się trochę pozmieniało mianowicie:
- wydech końcowy z dużego fiata
- nowy silnik przebieg 45 tysięcy (do ogarnięcia )
- obniżone zawieszenie ( jednak na tym nie koniec)
- założone felgi 15 cali szer 7 cali + opony 165/45 Continental
- nowe głośniki w drzwiach Hertz
- klosze wymalowane dookoła na czarno

Na dniach do autka będą leciały nowe bębny i zrobione zaciski wymalowane na jasno zielony, kolor z palety Kawasaki.
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
AdiN
Klinika4x4


Auto: Turboelpegie!
Imie: Adam
Wiek: 22
Dołączył: 13 Cze 2009
Posty: 4365
Skąd: OFF-ROAD SERVICE
Wysłany: 2014-10-06, 18:04   

Jakby to powiedzieć, z zewnątrz chyba nie ma fajniejszego tico dla mnie :)
Konkretna i ciekawa alufelga (rozmiar i wzór), plus obniżenie.
Dobrze jest! :piwo:



Klinika4x4.com
 
 
CzuCzu


Auto: Tico SX
Imie: Michał
Wiek: 38
Dołączył: 05 Paź 2013
Posty: 470
Skąd: Zadzim, EPD
Wysłany: 2014-10-06, 18:35   

SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



CzuCzu.
 
 
 
Iglesjas
Nawiedzony Tuner


Auto: Tico 4WD In progress
Imie: Bartek
Wiek: 27
Dołączył: 11 Lut 2011
Posty: 4132
Skąd: Radzyń Podlaski
Wysłany: 2014-10-06, 18:43   

ładna felga :D
Pasuje do tego koloru to koło :)



W żyłach płynie etylina, zamiast serca jest Turbina
Komfort - to takie uczucie, gdy siedzisz w Tico a jedziesz twardo jak taczką na metalowym kółku :D
 
 
 
Fantas
Grupa Kujawsko-pomorska
eko-jeździec


Auto: Opel Vectra X16SZR
Imie: Tadeusz
Wiek: 28
Dołączył: 22 Sty 2011
Posty: 1805
Skąd: Tleń
Wysłany: 2014-10-06, 18:52   

Tico prezentuje się super na tych felgach i z obniżeniem. Lampy też miodzio. :piwo:



X16SZR - te 75 nieszczepionych kuni na prawdę daje radę ciągnąć tę czerwoną gablotę. :)
 
 
ziolas
Grupa Kujawsko-pomorska


Auto: Peżo 206 SW
Imie: Mateusz
Wiek: 27
Dołączył: 11 Maj 2010
Posty: 2393
Skąd: Toruń
Wysłany: 2014-10-06, 19:17   

no to pojechałeś :szok: jak się jeździ? gratki :brawo:
 
 
 
ArturTRN
Grupa Kujawsko-pomorska


Auto: Daewoo Tico
Imie: Artur
Wiek: 24
Dołączył: 09 Cze 2012
Posty: 1186
Skąd: Toruń
Wysłany: 2014-10-06, 22:06   

No to poleciałeś po bandzie :D No ale kurde cudnie to wygląda...
 
 
wiejaq21

Auto: Tico sx
Imie: Robert
Wiek: 22
Dołączył: 29 Cze 2013
Posty: 29
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2014-10-06, 23:54   

Dzięki panowie za dobre słowa, autkiem jezdzi sie fajnie, generalnie po założeniu tych kół lżej kierownica chodzi co dla mnie jest dużym plusem :) a tak to jest twardo i trzeba na rant uwazac :) po wykombinowaniu jak go jeszcze obniżyc opony będą się lekko w błotniku chowały i myśle też nad wzmocnieniem/usztywnieniem karoseri :)
 
 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 34
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 21351
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-10-07, 08:43   

Bardzo fajnie wyszło Ci to wszystko :ok: :)




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
dawidczaju


Auto: Arosa 1.7 SDi
Imie: Dawid
Wiek: 29
Dołączył: 12 Maj 2009
Posty: 699
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-10-07, 10:09   

Pomaluj na czarno osłonę za grillem :P Albo ją wywal :)



 
 
wiejaq21

Auto: Tico sx
Imie: Robert
Wiek: 22
Dołączył: 29 Cze 2013
Posty: 29
Skąd: Tarnów
Wysłany: 2014-10-07, 11:15   

No ta oslone musze przelozyc z drugiego tica ale nie ma czasu :( jeszcze kolumne kierownicza musze zmienic :)
 
 
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt