X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

[Nubira I] Jak jest zimna nie odpala jak jest ciepła to odpa

Autor Wiadomość
donklimek

Auto: NUBIRA LPG+BENZYNA
Wiek: 32
Dołączył: 10 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-12, 21:59   [Nubira I] Jak jest zimna nie odpala jak jest ciepła to odpa

Witam, mam problem ponieważ moja Nubira stoi całą noc na dworze. Jak rano chce ją odpalić to nie mogę nic zrobić, świece i przewody mam nowe. Jeżeli będzie już 12 w południe i będzie ciepło to odpala na dotyk i wszystko gra. Mam tylko urwany kabelek od eletkrozaworu,który idzie do zaworu ERG,ale bez tego też odpala i jeździ. W rozruszniku miałem wymieniany bendiks. Zastanawia mnie fakt dlaczego nie odpala jak jest zimna a ciepła tak. Pozdrawiam
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
adario38
[Usunięty]

Wysłany: 2013-08-12, 22:11   

Czujnik temperatury na komp?Moze sprawdz bledy http://daewooforum.pl/temat3496.html lub http://daewooforum.pl/temat25780.html
 
 
Skellen


Auto: Nubira 2
Dołączył: 04 Sie 2013
Posty: 29
Wysłany: 2013-08-13, 23:45   

Z rana jest rosa i wilgoc, wydaje mi sie, ze problem w kablach WN.
Jak pada deszcz albo jest po deszczu i silnik masz zimny to odpala ?



"Sny są odpowiedzią na pytania, których nie potrafimy zadać"
 
 
donklimek

Auto: NUBIRA LPG+BENZYNA
Wiek: 32
Dołączył: 10 Sie 2013
Posty: 5
Wysłany: 2013-08-14, 08:07   

ja jest zimna to nie chce odpalić, dopiero tak o 12 jak jest już ciepło to odpala bez problemu i to mnie zastanawia...
 
 
Hq-Aero-Dynamic

Auto: Daewoo MAtiz
Dołączył: 16 Kwi 2013
Posty: 39
Wysłany: 2013-08-14, 14:11   

Zdecydowanie sprawdź kable WN,raczej z ich winy występuje problem. Daj znać jak będziesz wiedział coś więcej.



www.Hq-Aero-Dynamic.pl
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt