X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

POMOC dla kolegi Mawerix!

Proszę choć zapoznajcie się z tematem aby wesprzeć kolegę jak tylko możemy!!!

POMOC

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


Nie otwiera forum

Autor Wiadomość
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 19:37   Nie otwiera forum

Witam
Opisze swoj problem i mam nadzieje ze ktos pomoze rozwiazac problem.Obecnie pisze z telefonu poniewaz zadna z moich przegladarek nie otwiera forum...otwiera i pokazuje sie cala strona chinskich znakow. Juz resetowalem i przeinstalowywalem przegladarki lecz nic to nie dalo. Ktos ma jakis pomysl jak to naprawic?
Dzieki :piwo:



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 40
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22304
Skąd: WT
Wysłany: 2013-11-05, 20:06   

Wyczyściłeś temp i ciastka?
Po wejściu na stronę forum wciskałeś CTRL + F5?




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 20:20   

Robilem juz wszystko co sie da. Kiedys forum ladowalo sie bez problemu a to stalo sie nagle nie wiem jak, nawet nic nie instalowalem.



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 40
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22304
Skąd: WT
Wysłany: 2013-11-05, 20:23   

Zrób zrzut ekranu jak możesz.
Ewentualnie jeszcze deinstalacja jednej przeglądarki.
Instalacja ccleaner i uruchomienie go.
Restart komputera.
Ponowna instalacja owej przeglądarki i próba wejścia na forum.




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 20:23   

Sa jakies 3 ciasteczka na forum, kasuje wchodze na forum ale znow to samo i na nowo pokazuja sie te ciasteczka...



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 40
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22304
Skąd: WT
Wysłany: 2013-11-05, 20:24   

Ciastka to wszystkie usuń.




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 20:35   

Ccleaner wyczyscil ciastka i wssystko, nowa przegladarka ale to nic nie pomoglo.



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
DoLeCk
Administrator
PanoramiX


Auto: Daewoo Lanos GTi
Imie: Paweł
Wiek: 40
Dołączył: 31 Maj 2009
Posty: 22304
Skąd: WT
Wysłany: 2013-11-05, 20:43   

A wersja portable jakiejś przeglądarki?




Tele-Komp Komputery/CCTV/Alarmy/Kontrola dostępu/PPOŻ/Centrale Tel./Domofony

Daewoo Lanos GTi
Powered by ESX
 
 
 
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 20:58   

Nic nie pomoglo. Jak klikam na forum tam gdzie sie wpisuje adres strony to skresla mi https i nie otwiera wg.



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
wid3l3c
Grupa Mazowiecka


Auto: Nubira I 2.0 teraz Citroen C5 MK I FL
Imie: Emil
Wiek: 37
Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 3276
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-11-05, 21:03   

ale idź proszę na współpracę:
naciśnij printscreen
otwórz mspaint
wklej
zapisz
wrzuć na forum (pełny edytor nie szybka odpowiedź i na dole masz "Dodaj zdjęcie do wiadomości" albo na jakiś serwis hostingowy)

Bo na prawdę ciężko cokolwiek doradzać w momencie jak nie wiadomo o co chodzi.
A skreślanie https to już w ogóle opis jak kulą w płot :P

Cytat:
pokazuje sie cala strona chinskich znakow

a nóż okaże się, że ktoś zna chiński :P
 
 
 
Administrator
Administrator

Dołączył: 28 Lip 2006
Posty: 3843
Wysłany: 2013-11-05, 21:04   

Ale jakie htps ? Forum nigdy nie szyfrowało protokołu http.

Poprawny adres forum to http (bez s)
 
 
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 21:46   

http://www.fotosik.pl/pok...2e820c73bd.html



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
Administrator
Administrator

Dołączył: 28 Lip 2006
Posty: 3843
Wysłany: 2013-11-05, 21:50   

Dziwne bardzo...
Jak masz Chrome wciśnij ctrl shift n i w tym trybie spróbuj odpalić forum.
Daj znać czy to samo.
 
 
zimi8
d(-_-)b


Auto: Daewoo Matiz (Life)
Imie: Szymon
Wiek: 32
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 538
Skąd: TM
Wysłany: 2013-11-05, 21:57   

To samo. Na poczatku tez próbowałem otworzyc w tym trybie ale nie pomoglo.



Kto dba ten długo ma...
 
 
 
Gość

Wysłany: 2013-11-05, 21:59   

Danon napisał/a:
Dziwne bardzo...
Jak masz Chrome wciśnij ctrl shift n i w tym trybie spróbuj odpalić forum.


Miałem kiedyś to samo na lapku młodego . Win 8 i chrom . Rozwiązania też nie znalazłem .
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt