X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Nubira II] trudno odpala i gaśnie

Autor Wiadomość
geperd

Auto: Nubira 2,0 kombi
Imie: Piotr
Dołączył: 28 Mar 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-03-31, 09:10   [Nubira II] trudno odpala i gaśnie

Witam
Jestem nowy ale mam problem z moją nubirą ;silnik od jakiegoś tygodnia bardzo trudno odpalić jak już odpali to zaraz gaśnie tak na benzynie jak i na gazie ,albo odpala i po przejechaniu kilku metrów nie wchodzi na obroty zadławi się i zgaśnie
Ma ktoś jakąś radę pozdrawiam



Piotr
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
RIPER
Administrator
Jose Jalapeno on a stick


Auto: LANOS V6, SIGNUM V6 X2
Imie: TOMEK
Pomógł: 1137 razy
Wiek: 34
Dołączył: 14 Cze 2009
Posty: 24289
Skąd: SI
Wysłany: 2014-03-31, 09:35   

sprawdź błędy ECM

http://daewooforum.pl/temat26008.html



jeżeli pomogłem, kliknij +pomógł :tonieja:
nie udzielam pomocy przez PW, nie siedzę na forum 24h :ehh:
układy wydechowe ze stali nierdzewnej, pisz pw

Oryginalne oleje silnikowe Katowice !!
wysokiej jakości przewody hamulcowe do Twojego auta, producent !!! <---- KLIK
 
 
 
Bobek
Grupa Śląska


Auto: Corsa 1.2 16v / Fiesta 1.5 TDCI
Imie: Michał
Pomógł: 157 razy
Wiek: 28
Dołączył: 12 Maj 2011
Posty: 6091
Skąd: SY
Wysłany: 2014-03-31, 09:40   

Taki sam problem jest przy odpalaniu awaryjnym na gazie?
Przy odpalaniu na lpg probowales dodac gazu (tudziez przytrzymac gaz przez chwile tak zeby obroty nie zdechły - zimny gaz sam od siebie może gasnąć)?
No i tak jak wyzej sprawdz błędy i sypnij garścią informacji ;)



War... war never changes...
 
 
geperd

Auto: Nubira 2,0 kombi
Imie: Piotr
Dołączył: 28 Mar 2014
Posty: 2
Wysłany: 2014-04-01, 06:35   

witam
dzięki za pomoc wyszło ze silnik krokowy ,przeczyściłem i jest OK
Pozdrawiam Wszystkich



Piotr
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt