X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[ Lanos ] problem na zimnym silniku

Autor Wiadomość
Maciejaa

Auto: Lanos
Imie: Maciek
Wiek: 33
Dołączył: 23 Wrz 2015
Posty: 16
Skąd: Radom
Wysłany: 2015-09-24, 12:02   [ Lanos ] problem na zimnym silniku

Witam mam problem na zimnym silniku tzn, szarpie go a raczej dławi na niskich biegach tkj 1,2,3, gdy go dlawi mam wrazenie ze w silniku jest powietrze bo jak dodaje gazu to on zwalnia i mam uczucie jak by mialo zaraz wysadzic silnik, nie wiem nawet jak to opisać ( moze tak jak by w butelce pustej plastikowej zakrecic korek i tą oto butelke wsadzic pod prase ktora powoli ja sciska) natomiast jak pulsacyjnie naciskam pedal gazu idzie o wiele lepiej, myslalem na poczatku ze to przewody lub swiece bo i na gazie nie raz strzelalo w filtrze powietrza wiec wymienilem i przewody i swiece strzelanie podczas jazdy na gazie ustalo, ale na benzynie nadal jak silnik zimny sa te same objawy, ktoś miał cos podobnego?
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Mawerix
Grupa Podkarpacka


Auto: Mułek C20NE, Zafira Z19DT
Pomógł: 701 razy
Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 11099
Skąd: Zabierzów [KRA]
Wysłany: 2015-09-24, 13:38   

Wtryski leją paliwem.
Filtr paliwa wymieniłeś ??
Często masz rezerwę paliwa ??




 
 
 
Maciejaa

Auto: Lanos
Imie: Maciek
Wiek: 33
Dołączył: 23 Wrz 2015
Posty: 16
Skąd: Radom
Wysłany: 2015-09-24, 14:10   

filtru paliwa nie wymienialem jeszcze, co do rezerwy praktycznie wogole nie jezdze na rezerwie staram sie miec zawsze cwiartke baku, czyli po wymianie filtru paliwa powinno byc ok?
 
 
Mawerix
Grupa Podkarpacka


Auto: Mułek C20NE, Zafira Z19DT
Pomógł: 701 razy
Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 11099
Skąd: Zabierzów [KRA]
Wysłany: 2015-09-24, 16:04   

Po wymianie może być ok ale nie musi ;)




 
 
 
Maciejaa

Auto: Lanos
Imie: Maciek
Wiek: 33
Dołączył: 23 Wrz 2015
Posty: 16
Skąd: Radom
Wysłany: 2015-09-24, 21:46   

oki dzieki wielkie jak sytuacja sie nie poprawi to pewnie dalej bede was meczyl o pomoc :) poki co daje + za pomoc :)
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt