X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Leganza] podłaczenie alarmu

Autor Wiadomość
danie147
daniel147


Auto: Lenia 2.0 133km CDX automat
Imie: Daniel
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lis 2014
Posty: 174
Skąd: WZY *** Aleksandrów
Wysłany: 2015-11-16, 20:35   [Leganza] podłaczenie alarmu

Witam mam w swojej legi fabryczny alarm centralka jak sie domyślam znajduje sie w podłokietniku pod plastikową kieszeniom niestety nie wiedzieć czemu pilota do owego cuda nie posiadam za to jest zainstalowany sterownik c.zamka bez alarmu i pytanie czy da sie go podpiąć pod alarm bądź znaleźć jakiś sposób by fabryczny alarm ożył?
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Jonecky
Grupa Podkarpacka


Auto: Lanos 1,5 8v LPG
Imie: Michał
Pomógł: 320 razy
Wiek: 31
Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 7219
Skąd: ok Dębica RDE
Wysłany: 2015-11-17, 15:31   

podaj producenta



http://daewooforum.pl/temat68645.html
 
 
 
danie147
daniel147


Auto: Lenia 2.0 133km CDX automat
Imie: Daniel
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lis 2014
Posty: 174
Skąd: WZY *** Aleksandrów
Wysłany: 2015-11-21, 23:50   

Kolego mam taki jak na fotce http://www.fotosik.pl/zdjecie/3142b9c3edbffebe
 
 
mariusz90

Auto: Lanos / Skoda
Imie: Piotr
Pomógł: 2 razy
Wiek: 104
Dołączył: 16 Sie 2015
Posty: 287
Skąd: Łódź
Wysłany: 2015-11-22, 08:06   

obojetnie jaki elektryk zrobi to w godzine max 2 i zrobi to dobrze bo bedzie wiedzial gdzie sie wlutowac koszt 300z alarmem nie oplaca sie grzebac samemu i jeszcze uszkodzic cos
 
 
PanAnonim

Pomógł: 6 razy
Wiek: 30
Dołączył: 26 Paź 2013
Posty: 174
Skąd: Łomża
Wysłany: 2015-11-22, 08:56   

Sam to przerabialem niedawno. Mialem centralny z kluczyka i nic wiecej. Kupilem na allegro uniwersalny sterownik i wpialem sie w przewody kostki w podlokietniku i wszystko smiga. Schematy przewodow z internetu. Znajdziesz w tym dziale moj temat gdzie chlopaki podeslali mi schematy. Bez przygotowania zajelo mi to 2 godziny
 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
danie147
daniel147


Auto: Lenia 2.0 133km CDX automat
Imie: Daniel
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lis 2014
Posty: 174
Skąd: WZY *** Aleksandrów
Wysłany: 2015-11-22, 10:49   

tylko chłopaki ja mam u siebie sterownik centralnego zamka bez alarmu jedynie z możliwościa sygnalizowania kierunkami
 
 
rgre

Imie: Roman
Pomógł: 771 razy
Dołączył: 14 Lis 2011
Posty: 7846
Skąd: w-wa
Wysłany: 2015-11-22, 12:29   

to musisz znaleźć właściwy schemat do tego swojego centralnego, skoro nie masz oryginalnego centralnego daewoo.
z podpięciem nowego sterownika do oryginalnego centralnego problemu nie będzie. z jakimś innym c.zamkiem bez dalszych informacji nie pomożemy.
uzdatnienie ori alarmu daewoo może sporo kosztować jak zapewne przeczytałeś, pilot za 250zł 2 lata temu ?
także prostszym i tańszym rozwiązaniem będzie założenie nowego alarmu/centralnego na pilota - bo o to pewnie chodzi ?
 
 
danie147
daniel147


Auto: Lenia 2.0 133km CDX automat
Imie: Daniel
Pomógł: 1 raz
Wiek: 28
Dołączył: 04 Lis 2014
Posty: 174
Skąd: WZY *** Aleksandrów
Wysłany: 2015-11-22, 16:25   

Nie nie chodzi o to czy mozna bez pilota inna centralka podpiac sie pod ori tzn zachowac oryginalny stary modul alarmu a tylko go zakaczac impulsem z chinskiego modulu. Centralny zamek posiadam na pilota model tego sterownika podam puzniej oczywiscie jest podpiety i dziala lecz alarmu nie posiada
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt