X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj

jak otworzyc klape bagaznika w tico?

Autor Wiadomość
podroznik

Auto: Tico
Dołączył: 02 Mar 2016
Posty: 11
Wysłany: 2016-03-05, 19:09   jak otworzyc klape bagaznika w tico?

witam. jak otworzyc bagaznik w tico? mam zesputa wajche pod siedzeniem i zamek w klapie. prosze o pomoc bo sprawa jest pilna
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
Bobek
Grupa Śląska


Auto: Lanos 1.5 16v / Nexia 1.5 16v / Corsa 1.2 16v
Imie: Michał
Wiek: 24
Dołączył: 12 Maj 2011
Posty: 5990
Skąd: SY
Wysłany: 2016-03-05, 19:16   

znajdz linke i ja pociagnij jakimis kombinerkami?



War... war never changes...
 
 
podroznik

Auto: Tico
Dołączył: 02 Mar 2016
Posty: 11
Wysłany: 2016-03-05, 19:31   

w tym problem ze nie ma nigdzie tej linki.
 
 
butter18
Mobilek


Auto: Matiz
Imie: Mateusz
Wiek: 29
Dołączył: 06 Sie 2010
Posty: 2961
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2016-03-05, 22:17   

masz tam plastikową zaślepe klapy od wewnątrz ? jak tak to zdejmij...
http://img2.sprzedajemy.p...taz--115072.jpg
jak nie to może podnies podłoge bagażnika i może bedzie jakiś otwór w belce i zobaczysz linke.



Powodzonka i szerokości ;)
 
 
Bobek
Grupa Śląska


Auto: Lanos 1.5 16v / Nexia 1.5 16v / Corsa 1.2 16v
Imie: Michał
Wiek: 24
Dołączył: 12 Maj 2011
Posty: 5990
Skąd: SY
Wysłany: 2016-03-05, 23:19   

musi byc linka skoro jest prowadzona od wajhy przy fotelu do zamka w bagazniku :omg:



War... war never changes...
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
podroznik

Auto: Tico
Dołączył: 02 Mar 2016
Posty: 11
Wysłany: 2016-03-06, 21:26   

Poradziłem sobie, ale musiałem zakole zdjąć. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
 
 
nubirian87

Dołączył: 25 Kwi 2016
Posty: 1
Wysłany: 2016-04-25, 10:43   

miałem też podobny problem.... jak nie ma się kombinerek pod ręka to jest niemożliwe prawie...
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt