X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

[Lanos] [Lanos] Daewoo lanos check video.

Autor Wiadomość
Dudzio9999


Auto: Lanos
Imie: Kacper
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lis 2012
Posty: 57
Wysłany: 2016-04-01, 12:39   [Lanos] [Lanos] Daewoo lanos check video.

Witam, mam problem z rozpoznaniem błędu i likwidacją jego mianowicie filmik wszystko pokaże.

Lanos 1.5 97.r




 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
wid3l3c
Grupa Mazowiecka


Auto: Nubira I 2.0 Czerwona.Kochanka
Imie: Emil
Pomógł: 261 razy
Wiek: 33
Dołączył: 06 Sty 2010
Posty: 3268
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-04-01, 12:56   

Dudzio9999, nie jest to Twój pierwszy post.
Na pewno czytałeś inne tematy, więc proszę zastosować się do wskazań tabliczki

Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.


Zwróć uwagę gdzie zakładasz tematy, na takie pytania jest miejsce w działach technicznych.
 
 
 
Jonecky
Grupa Podkarpacka


Auto: Lanos 1,5 8v LPG
Imie: Michał
Pomógł: 320 razy
Wiek: 30
Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 7197
Skąd: ok Dębica RDE
Wysłany: 2016-04-01, 14:14   

12 i 33



http://daewooforum.pl/temat68645.html
 
 
 
Dudzio9999


Auto: Lanos
Imie: Kacper
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lis 2012
Posty: 57
Wysłany: 2016-04-01, 14:16   

Tak właśnie odczytałem te błedy ale wolałem się upewnić .;- ) Dziękuje za tą informację teraz jeszcze informacja jak to naprawić cudo .;- )




 
 
Jonecky
Grupa Podkarpacka


Auto: Lanos 1,5 8v LPG
Imie: Michał
Pomógł: 320 razy
Wiek: 30
Dołączył: 21 Maj 2009
Posty: 7197
Skąd: ok Dębica RDE
Wysłany: 2016-04-01, 14:18   

Prawdopodobnie masz niezałożony wężyk do czujnika ciśnienia.



http://daewooforum.pl/temat68645.html
 
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Dudzio9999


Auto: Lanos
Imie: Kacper
Wiek: 25
Dołączył: 14 Lis 2012
Posty: 57
Wysłany: 2016-04-01, 16:33   

W którym miejscu jest jego położenie.? żebym mógł go zlokalizować i usunąć usterkę .:D




 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt