X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lanos] Pompa paliwa nie podaje gdy kręce

Autor Wiadomość
mariuzs
MARIUZS

Auto: Lanos
Imie: Mariusz
Wiek: 38
Dołączył: 01 Wrz 2016
Posty: 8
Wysłany: 2016-09-07, 16:42   

czyli co? Waszym zdaniem immo do wymiany?
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
stifff
Grupa Wielkopolska

Auto: Nexia
Imie: stefan
Pomógł: 259 razy
Dołączył: 04 Gru 2006
Posty: 4032
Skąd: piła
Wysłany: 2016-09-07, 17:19   

Bezzasadna wymiana mija się z celem.
Najpierw skaner . On powie co i jak . Potem naprawa bądz wymiana .
 
 
Mawerix
Grupa Podkarpacka


Auto: Mułek C20NE, Zafira Z19DT
Pomógł: 701 razy
Dołączył: 29 Sie 2010
Posty: 11099
Skąd: Zabierzów [KRA]
Wysłany: 2016-09-07, 18:47   

Jeśli masz drugi kluczyk spróbuj nim odpalić samochód.




 
 
 
mariuzs
MARIUZS

Auto: Lanos
Imie: Mariusz
Wiek: 38
Dołączył: 01 Wrz 2016
Posty: 8
Wysłany: 2016-09-08, 06:07   

Drugiego kluczyka nie mam.
Ten skaner bez elektryka się nie obejdzie, tak?
 
 
rgre

Imie: Roman
Pomógł: 772 razy
Dołączył: 14 Lis 2011
Posty: 7872
Skąd: w-wa
Wysłany: 2016-09-09, 08:58   

sprawdź jeszcze oporność cewki immo przy wkładce kluczyka, zasilania immobilizera.
daj własny przewód sygnałowy immo-ecm.



nie podałeś modelu silnika, ecm albo koloru wtyczek, także masz dwie możliwości na który przewód przy komputerze podać sygnał z immo - B7 lub D11

skaner będzie Ci potrzebny do ponownego zgrania kluczyk-immo-ecm, gdyby się coś rozkodowało, zepsuło bardziej niż zwykle - lecz uszkodzenie połączenia/zasilania powinien ogarnąć elektryk lub TY sam.
 
 
Linker #2
Reklama


Auto: brak
Wiek: 30
Posty: 140
 

 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt