X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO


[Lanos] Gdzie podepne auto pod komputer w Krakowie

Autor Wiadomość
Sebastian54321

Dołączył: 13 Kwi 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-04-24, 16:37   [Lanos] Gdzie podepne auto pod komputer w Krakowie

Witam gdzie w krakowie podepnę lanosa 1.4 pod komputer byłem w kilku warsztatach w centrum i albo się wgl nie udało podpiąć albo jedyne co wyskoczyło to 3 błędy z nieznanymi kodami usterki i żadnych parametrów nie dało się odczytać.
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
mifcia
Moderator
M


Auto: Był Mateo, jest Miciu
Imie: Magda
Wiek: 33
Dołączyła: 23 Sty 2010
Posty: 2347
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2019-04-25, 05:17   

Sebastian54321, temat powinieneś założyć w dziale regionalnym. Przenoszę



Statystycznie rzecz biorąc, zdanie: "Ależ on jest wielki!" słyszy najczęściej pająk :-D
 
 
Qbek


Auto: Lanos 1.6 16V
Wiek: 25
Dołączył: 28 Kwi 2020
Posty: 12
Skąd: Kraków
Wysłany: 2020-05-03, 23:25   

Odgrzeję temat, bo mam prośbę.

Czy ktoś w Krakowie i okolicach ma możliwość podpięcia się do kompa (chodzi o sprawdzenie działania sondy lambda), ponieważ nie mam jeszcze własnych kabelków, a zależy mi na szybkiej diagnozie?
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt