X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN - http://daewooforum.pl/temat83489.html
POLITYKA PRYWATNOŚCI - http://daewooforum.pl/temat83490.html

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:
http://daewooforum.pl/temat83491.html#1076432

[Matiz] Czy to dobrze zagra(radio Vordon i głośniki 16)?

Autor Wiadomość
Davcio22
Novy

Auto: Daewoo Matiz
Imie: Dawid
Wiek: 23
Dołączył: 06 Sty 2017
Posty: 6
Skąd: Czeladź
Wysłany: 2019-12-27, 17:51   [Matiz] Czy to dobrze zagra(radio Vordon i głośniki 16)?

Cześć, wiem, że pytanie bardzo ogólne, ale jestem początkujący i to mega. A więc tak, w moim Maćku chce zamontować głośniki 16,5 cmz przodu, od BMW, po prostu je dostałem i pomyślałem, że mogę je wykorzystać, na tyle mam zamontowane małe głośniczki 40w, nie są na półce lecz przymocowane do tych mocowań na bokach... Pomyślałem, o kupnie tuby...
Moje radyjko: Vordon HT- 896B
Tuba, którą polecał mi znajomy: Aktywna Tuba Basowa - Subwoofer Vordon TB-16R 250W
Help :(
*Jeżeli pomogą wam zdjęcia głośników i ich specyfikacje na nich, to nie ma problemu...
 
 
 
Linker #1
Reklama


Auto: brak
Wiek: 28
Posty: 420
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

 
.Em.
Grupa Śląska
I Em


Auto: srebrne
Imie: Em
Pomógł: 56 razy
Wiek: 44
Dołączył: 23 Sty 2010
Posty: 4701
Skąd: SMI
Wysłany: 2019-12-29, 01:00   

Jak tylko chcesz żeby Ci coś tam grało to luz ,ale jak oczekujesz czegoś więcej to raczej szedł bym w markowe rozwiązania, i jeszcze trzeba by się zorientować czy te głośniki z bety pójdą na tym radiu czy trzeba wzmacniacz do nich .




 
 
smisnykolo
H.T.I.D.


Auto: było Tico SX | Leon
Imie: Adam
Pomógł: 100 razy
Wiek: 32
Dołączył: 12 Paź 2010
Posty: 1865
Skąd: Łódź
Wysłany: 2019-12-29, 01:05   

Davcio22 http://daewooforum.pl/temat34106.html to na początek.
A następnie mam pytanie po co te wielokropki?
Postawa to wymiana radia, wzmacniacz 4 kanałowy, subwoofer i zestaw przedni.



Hardcore Till I Die ^^
 
 
 
Podobne tematy
Odpowiedz do tematu

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group


Polityka Prywatności   |   O Forum   |   Kontakt