witamm no lade lanie..hmm pewnie miales razem z ojcem wspolnego bo widze ze troszke podpicowany ... a mam pytanko co do felg 15" jakie masz rozmiar felg ET i oponki.. jaka firma ..
ps. co to jest na masce twojego lanosika
Pozdrawiam
<< Lani 1.5 8V 1998r >>
P o Z d R a W i A m
!!!!!!Sprzedam naklejka na tylna szybe Duza!!!!!!!
te 15" to maja ET chyba 35 , a opony 195/50 guma jest bieznikowana wzorowana bieznikiem na yokohama ( 105 zł za sztuke ) maja juz 2 sezony i nic sie z nimi nie dzieje.
Ale ten bieznik nadaje sie tylko na sucha nawierzchnie, na wodzie jak na lodzie
Po założeniu 15 " mozna stwierdzic ze auto jakby lepiej sie trzyma zwlaszcza na zakretach .
Fajne byly by 16 ale wtedy dosc niska oponka , no a to chyba szkoda na nasze drogi.
Bardzo ładne autka Nie przesadzone a to też ważne. Mam takie male pytank. Bo przeczytałem że ty masz 1.6 16V 106 KM a tówj tata ma 1.5 16V 100KM i Sedana. Czy duża różnica jest w przyspieszeniu ? Bo słyszałem że w spalaniu jest ze wskazaniem na 1.6 więcej pali.
Bardzo ładne Lanoski. Szczególnie ten HB podoba mi się .
Widze, że kolega z Bielska-Białej - może jakiś spocik Myślę, że zebrało by się nas kilku...
PZDR !
Yoshi - z chceia wybral bym sie na spocik, jak tylko bedzie cos wiadomo , daj znac
Trex - ciezko powiedziec jak z przyspieszeniem, ojciec niechce sie zmierzyc , a co do spalania, to i jeden i drugi obojetne czy jedziesz ostro czy spokojnie wezmie 10 l Pb a gazu ok 13-14
Ramir -
Reklamy widoczne są tylko dla niezalogowanych Użytkowników.