X Zamknij

Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.

Polskie Forum Daewoo
Najbliższe spoty:
UżytkownicyRegulaminSzukajGaleriaRejestracjaZaloguj
 Ogłoszenie 

POMOC dla kolegi Mawerix!

Proszę choć zapoznajcie się z tematem aby wesprzeć kolegę jak tylko możemy!!!

POMOC

W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.

REGULAMIN
POLITYKA PRYWATNOŚCI

ZAPOZNANIE SIĘ Z WYŻEJ WYMIENIONYMI WYTYCZNYMI JEST OBOWIĄZKOWE.

W poniższym temacie nazwanym "RODO", prosimy o stosowny wpis wedle wzoru, osób akceptujących wszelkie zmiany:

RODO

[Lanos] Problem z centralnym zamkiem

Autor Wiadomość
devilos84
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-16, 14:00   [Lanos] Problem z centralnym zamkiem

Witam! Od jakiegoś czasu otwierając auto kluczykiem centralny zamek dziwnie się zachowuje tzn. otwiera wszystkie drzwi... jednak po dłuższej chwili zaczyna dziwnie coś tyrkać po stronie pasażera (przód) dzwięk dochodzi jak by z drzwi może z pod schowka...trudno mi go zidentyfikować... w momencie kiedy tak sobie tyrka nie da się zamknąć drzwi od strony pasażera...natomiast jeżeli zamknę je od strony kierowcy wtedy działa centralny zamek i wszystkie drzwi są zamknięte. Po ponownym otwarciu zaczyna znowu tyrkać... trwa to z 60 sekund po czym spokój aż do nastepnego zamknięcia i otwarcia drzwi... Dziś jednak zauważyłem,że tyrkanie ucichło...natomiast przekręcając kluczyk w drzwiach otwierają mi się tylko drzwi kierowcy , reszta nie działa :szok: za to kiedy po otwieram je ręcznie i wychodząc z samochodu przekręce kluczyk w drzwiach kierowcy wszystkie drzwi zamykaja się bez problemu tak jak by centralny zamek dziala bez zarzutu... Czemu niestety dziala to tylko przy zamykaniu a nie działa przy otwieraniu... Ktoś się już z tym spotkał ??

Linker #1
Reklama

Auto: brak
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.  

wnd

Auto: Leganza CDX ,Lacetti SE,Fiat Ulysse
Imie: vito
Wysłany: 2009-02-16, 17:14   

trzeba by rozebrac boczek i obejrzec silownik w drzwiach kierowcy,sprawdzic przewody

devilos84
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-16, 20:38   hmm

Kierowcy ?? nie pasażera ?? hmm ma ktoś może jakieś fotki jak się rozbiera drzwi w Lanosie ?

Szymek_P1
Szymek_P1

Auto: Lanos 1.6
Imie: Piotr
Wysłany: 2009-02-17, 14:57   

Miałem dokładnie ten sam problem. W serwisie wymienili mi STEROWNIK CENTRALNEGO ZAMKA

devilos84
[Usunięty]

Wysłany: 2009-02-18, 10:07   

Może mi zdradzisz jaki jest koszt takiej usługi ? :-)

Linker #2
Reklama

Auto: brak

Szymek_P1
Szymek_P1

Auto: Lanos 1.6
Imie: Piotr
Wysłany: 2009-02-19, 16:12   

To jest ASO w Łodzi - "ROLMASZ". Na fakturze wypisali mi tak: sterownik centr. zamka 70 zł, robocizna 70 zł. Gdy zapytałem się dlaczego tak dużo za robociznę, to mi powiedzieli, że szukając usterki musieli też sprawdzić siłowniki w drzwiach.