To wina zdjęć i tak się namęczyłem, żeby to jakoś wyszło...nawet dobrym aparatem miałem problem.....zresztą zdjęcia i tak nie odzwierciedlają tego jak faktycznie to wygląda...trzeba samemu to zobaczyć
Auto: Lanos 1,5 16v
Imie: Archon Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Posty: 250 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-07-16, 11:03
Widziałem podświetlenie osobiście, naprawdę super wygląda i równo świeci, zdjęcia może polowe efektu oddają. Osobiście również chcę mieć podobne podświetlenie, ale roboty i dłubaniny przy tym jest jak dla chirurga, a że nie chce mi dłubać bo trochę mnie to przeraża, jeszcze coś z chrzanie, więc czekam na werwę, jak mnie allach nawiedzi to zrobię
Masz racje..roboty jest przy tym dużo....a i trzeba dużo precyzji...najgorsze jest to ,ze brak jest miejsca na diody oraz kalibracja wskazówek na liczniku prędkości oraz na stanie paliwa...bo obroty i temperaturę da się w miarę szybko ustawić...ale dla samego efektu warto się pomęczyć
Panowie, bom ja się zgubił...
Wymontowywałem licznik juz nie raz, tyle ze zbyt spostrzegawczy nie jestem.
W końcu przy zmianie żarówek seryjnych na diody są jakieś kombinacje alpejskie czy ich nie ma? jakieś lutowanie?, kolega pisze o synchronizacji wskazówek... o co kaman ?
artur_jaw
Auto: matiz
Imie: Artur Pomógł: 13 razy Wiek: 29 Posty: 121 Skąd: SBE
Wysłany: 2010-08-14, 13:26
jeżeli tylko wymiana żarówek podświetlenia na ledy to kwestia tylko wymiany. jak chcesz coś więcej zmiana koloru wskazówek zmiana tarcz to musisz licznik rozebrać a to niesie w/w problemy
Linker
Reklamy widoczne są tylko dla niezalogowanych Użytkowników.