Jak sprawdzić jaka mam wersje lanosa, 1.5 16v z wyposażenia tylko Air Bag, Centralny zamek i wspomaganie, jaka to może być wersja?
Dodam ze szukałem w dokumentach od tego auta i nic nie jest napisane. a Może coś przeoczyłem.
Auto: Lanos 1,5 16v
Imie: Michał Pomógł: 16 razy Wiek: 21 Posty: 654 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-18, 13:20
japanpl napisał/a:
Witam
Jak sprawdzić jaka mam wersje lanosa, 1.5 16v z wyposażenia tylko Air Bag, Centralny zamek i wspomaganie, jaka to może być wersja?
Dodam ze szukałem w dokumentach od tego auta i nic nie jest napisane. a Może coś przeoczyłem.
Pozdrawiam.
Z lanosami i ich wersjami wyposazenia to bylo roznie Naprzyklad moj kolega ma wersje SE ale nie ma poduszki za to ma el szyby regulowana kierownice i el antene. A Ty jak piszesz masz poduszke ale nie masz el anteny. Natomiast jesli wyposazenia jest troche a nie maks to wersja SE raczej. Ja niegdys mialem S ale poprzekladalem "conieco" i zrobilo sie SX z 2 poduszkami
niestety w lanosach tylko jedna wersja była pewna "s" ponieważ to był typowy golec max ze wspomaganiem co do "se" widziałem z klimą wspomaganiem szybami elektrycznymi lub manualnymi, regulacją kiery lub bzz no i zderzaki pod kolor różnie, nie zależało to od niczego konkretnego, robili jak im się podobało, widziałem też "sx" bez elektrycznych szyb i innych dodatków które mieć powinien
Najpewniej po silnikach chyba rozpoznać. S miały 1.3 i 1.5 8v, SE na początku 1.5 8v a potem 16v wkładali a SX to 1.6 16v. I to może nie jest najpewniejszy sposób ale jeden z lepszych na moje.
Ciężko jest lekko żyć...
Linker
Reklamy widoczne są tylko dla niezalogowanych Użytkowników.