Polskie Forum Daewoo - Strona Główna Błędy check eninge - Daewoo Problemy z LPG w Daewoo Olej do Daewoo Wyszukiwanie zaawansowane
UżytkownicyMapaSzukajRegulaminRejestracjaZaloguj

Autor Wiadomość
lwasikowski

Wysłany: 2010-07-29, 23:56   

Mam pytanie. Od jakiegos czasu po opadach deszczu zbiera mi sie sporo wodz pod dywanikiem od stronz kierowcy. Do tego stopnia byla kaluza ze musialem przeciac welur pod dywanikiem i wybebeszyc ta cala gabke ale sytuacja sie powtarza po opadach. Skad ta woda sie moze zbierac, ktora stojac tam powoduje niemile zapachy

Mechanik patrzyl od spodu nie ma zadnych dziur a drzwiami tez nie widze by sie cos lalo macie jakis pomzsl na co zwrocic uwage

wnd 

Auto: leganza CDX, matiz JOY, nexia GL
Imie: vito
Wysłany: 2010-07-30, 05:55   

jakie to auto? obejrzec trzeba podszybie,zajrzec pod plastiki przy wycieraczkach,szyba

Prezes 
mp79

Auto: nubira II 1,6 SX kombi Marco tunnning
Imie: Marco
Wysłany: 2010-07-30, 06:35   

lwasikowski napisał/a:
musialem przeciac welur pod dywanikiem

To jaki Ty masz samochód! :lol:
Najlepiej zdejmij podsufitkę i osłony przednich słupków i popatrz, co się tam dzieje, bo najszybciej to właśnie górą lub bokami szyby cieknie.

PS. Przeczytaj regulamin. Jest krótki. Zajmie Ci to chwilę, a nauczysz się poprawnie korzstać z forum. Pozdro.

Wcale nie jestem matołem! Ja tylko mam dysgrafię, dysortografię, dysleksję i dyskalkulię.

Bourne 
Moderator
FORD RACING POLSKA

Auto: Ford Focus 1.8 TDDI / Daewoo Nexia KUBKA
Imie: Paweł
Wysłany: 2010-07-30, 07:29   

Brak Tagu! Kliknij tutaj aby dowiedzieć się jak go uzpełnić.

JAK POMOGŁEM TO POTWIERDŹ Nexus Kubka a mój Ford FOCUS in ∫t∫εt∫in

lwasikowski

Wysłany: 2010-07-30, 19:30   

no tak zapomniałem napisać...oczywiście to Nexia...... a czego mam szukać pod tymi osłonami?

Pietrolot 
Moderator
Diabeł wcielony

Auto: Nubira 2 2 2
Imie: Piotr
Wysłany: 2010-07-30, 19:38   

lwasikowski, najprędzej masz zapchany odpływ z rynienki pod szybą . Zdejmij wycieraczki i te wszystkie plastiki które są na podszybiu z zewnątrz auta , może zalegaja tam jakies liście albo inne syfy , ew druga opcja , zdjąć plastiki ze słupków i wyjmij schowek , jeżeli sie da . Ty sie kładziesz na fotelu pasażera z głową pod schowkiem i latarką , a druga osoba leje wode na szybe i dach .
Popraw temat , bo ci go zamkną , a ty dostaniesz osta .

http://otomoto.pl/daewoo-...-C14784587.html

Markon 
Przyjaciel
Radia M. FM

Auto: DAEWOO TACUMA 2.0 CDX & 2x ESPERO 1.5 16V
Imie: Mariusz
Wysłany: 2010-07-30, 20:40   

a ja stawiam ze sparciały ci korki gumowe w podłodze i najprawdopodobniej wypadły musisz rozebrać całą tapicerkę do blachy i zatkać dziury silikonem

Linker

Reklamy widoczne są tylko dla niezalogowanych Użytkowników.

Odpowiedz do tematu