Witam serdecznie!
Spełniłem wczoraj swoje marzenie i zmieniłem kierownicę w Tico na tę pochodzącą ze Swifta. Nie wiem, która to generacja Swifta, kierownica czteroramienna, bez napisu "suzuki" na środku. Wiem, że aby odbijały kierunki trzeba zainstalować w niej te dwa patyczki, które sa w kierce od Tico. Ale co należy zrobić, żeby działał klakson? Nie mam zadnego pomysłu Może ktoś z forumowiczów montował tę kierę u siebie?
Z góry dziękuję za podpowiedź, pozdrawiam.
Cytuję mojego mechanika: "Nie podłączysz kierownicy z kabelkiem, bo w Tico klakson jest na blaszki"... Powiem szczerze, że ja także nie widzę sposobu Inny znajomy twierdzi, że można pociągnąć na nowo kabelek od klaksonu i podpiąć do kabelka w kierownicy... Co szanowni forumowicze na to? Bo już nie mam pomysłu..
Auto: Tico 97'
Imie: Kuba Pomógł: 5 razy Wiek: 21 Posty: 185 Skąd: Legnica
Wysłany: 2010-08-14, 14:50
powiem Ci tyle, mam kiere od Swifta u siebie mechanik przy okazji kiedyś mi montował ją i nie wiem jak ale wszystko działa, kierunki, klakson wszystko ładnie więc napewno się da!
Odwiedziłem wczoraj elektryka i opowiadam mu co mnie sprowadza, że zmieniłem kierę i czy by mi podłączył klakson, a on na to: "Nawet mi się nie chce iśc patrzeć na głupie pomysły".....
Z pozdroweniami dla wszystkich "fachowców"
Linker
Reklamy widoczne są tylko dla niezalogowanych Użytkowników.