Polskie Forum Daewoo - Strona Główna Błędy check eninge - Daewoo Problemy z LPG w Daewoo Olej do Daewoo Wyszukiwanie zaawansowane
UżytkownicyMapaSzukajRegulaminRejestracjaZaloguj

Autor Wiadomość
leaderfoxfactor 

Auto: Daewoo Tico
Imie: Jarek
Wysłany: 2010-07-30, 11:00   

Witam serdecznie! :piwo:
Spełniłem wczoraj swoje marzenie i zmieniłem kierownicę w Tico na tę pochodzącą ze Swifta. Nie wiem, która to generacja Swifta, kierownica czteroramienna, bez napisu "suzuki" na środku. Wiem, że aby odbijały kierunki trzeba zainstalować w niej te dwa patyczki, które sa w kierce od Tico. Ale co należy zrobić, żeby działał klakson? Nie mam zadnego pomysłu :omg: Może ktoś z forumowiczów montował tę kierę u siebie?
Z góry dziękuję za podpowiedź, pozdrawiam.

ziemniak 
Moderator
Daj śrubokręt! ;-)

Auto: 1/2 Jaszczomba i 1/10 Nexii ;-)
Imie: Maciek
Wysłany: 2010-07-30, 11:03   

Trzeba pod ten krazek w srodku podlaczyc plus ;p I tyle ;d Zobacz sobie jak w Tico bylo ;)

POMIARY NA HAMOWNI PRZENOŚNEJ W BIAŁYMSTOKU <607477749, c. 50PLN>, SWAPY, MODYFIKACJE ZAWIESZEŃ ETC ...

leaderfoxfactor 

Wysłany: 2010-08-14, 14:44   

Cytuję mojego mechanika: "Nie podłączysz kierownicy z kabelkiem, bo w Tico klakson jest na blaszki"... Powiem szczerze, że ja także nie widzę sposobu :myśli: Inny znajomy twierdzi, że można pociągnąć na nowo kabelek od klaksonu i podpiąć do kabelka w kierownicy... Co szanowni forumowicze na to? Bo już nie mam pomysłu..

Azjan 

Auto: Tico 97'
Imie: Kuba
Wysłany: 2010-08-14, 14:50   

powiem Ci tyle, mam kiere od Swifta u siebie mechanik przy okazji kiedyś mi montował ją i nie wiem jak ale wszystko działa, kierunki, klakson wszystko ładnie :) więc napewno się da!

http://www.polskajazda.pl...ewoo/Tico/64576

Zapraszam Zapraszam Zapraszam :)

http://daewooforum.pl/viewtopic.php?t=15301

leaderfoxfactor 

Wysłany: 2010-08-26, 13:33   

Odwiedziłem wczoraj elektryka i opowiadam mu co mnie sprowadza, że zmieniłem kierę i czy by mi podłączył klakson, a on na to: "Nawet mi się nie chce iśc patrzeć na głupie pomysły".....
Z pozdroweniami dla wszystkich "fachowców" :zły:

Linker

Reklamy widoczne są tylko dla niezalogowanych Użytkowników.

Odpowiedz do tematu