Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Auto tak seryjne, że aż niewiarygodne Użytkownikiem jestem od sierpnia, a od paru tygodni prawnym właścicielem. Nexia od początku w najbliższej rodzinie, ale teraz nadeszły ciężkie czasy dla niej po 14 latach pobytu w rękach "kapelusza" Ubolewam jedynie nad stratą czarnych tablic.
Plany:
+ delikatne obniżenie i usztywnienie zawieszenia
+ dokładka z Laguny B
Realizacja:
+ Pomarańczowe kierunki
+ kierownica momo
+ siłowniki maski silnika
+ alufelgi BBS 195/50/R15
+ czarne słupki B
Ostatnio zmieniony przez oskaro 2012-04-23, 19:47, w całości zmieniany 7 razy
Linker #1 Reklama
Auto: brak
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.
marcin192 Grupa Mazowiecka
Auto: Daewoo Leganza 2.0 CDX De Lux
Imie: Marcin
za młody jestem na seryjny kapeluszwagen
plany były dużo większe, ale raz, że znam siebie i nic z tego by nie wyszło, a dwa to przejrzałem na oczy i wywnioskowałem, że to nie ma najmniejszego sensu
dzieny za dobre słowa, chłopaki
Linker #2 Reklama
Auto: brak
AdiN Klinika4x4
Auto: Turboelpegie!
Imie: Adam
Wiek: 29 Dołączył: 13 Cze 2009 Posty: 4383 Skąd: OFF-ROAD SERVICE
Wysłany: 2010-12-10, 16:16
Każda modyfikacja nie ma sensu, ale ważne, że jest i jesteśmy z niej dumni
Ładna seria Na glebe z nią
Nowy rozrząd przy ~156.000km i płyn chłodniczy + sprawdzenie stanu zawieszenia u znajomego- do wymiany jedna guma, poza tym bez zarzutów. Co mnie cieszy- nie widać rudej na podłodze
Do planów dorzucam siłowniki maski i to w miarę szybko do zrobienia- ktoś ma jakiś zdjęcia, albo porady, jak to zamontować?
Ach, no i nie wiem, jak was- ale zima skutecznie leczy z obniżania
Adriano [Usunięty]
Wysłany: 2011-01-06, 01:58
oskaro napisał/a:
Ach, no i nie wiem, jak was- ale zima skutecznie leczy z obniżania
Taaa ...
Ps, wydaje mi się, że szare ranty felg świetnie pasowałyby pod kolor auta.
nie ukrywam, że po zlocie i nexii z czerwonymi nakrętkami zmobilizowało mnie to do działania, które było w jakichś tam planach. fajnie kontrastuje, spodziewam się, że nie każdemu ten kolor spasuje
następne w kolejce są żółte halogeny i czarne słupki.
No powiem ci że nie widziałem żeby ktoś szedł w tę strone z kierunkami . Jak to zrobiłeś ? Prezentuje sie fajnie ale czy na pewno halogeny mogą być pomarańczowe ? żółte wiem że można ale czy pomarańcz ?
Też mi się wydaje, że nie było jeszcze Nexii z pomarańczowymi kierunkami.
Początkowo, wiadomo- miały być żółte halogeny. Ale folii nie było, więc wziąłem pomarańcz.
Przy zapalonych nie ma różnicy, są żółte, co widać na zdjęciu.
Zresztą, z tymi żółtymi i jazdą na halogenach to jest różnie, niby nie można.
Jak robiłem? Folia samoprzylepna (Oracle) + opalarka. Tyle- więcej roboty z wyciągnięciem świateł. Wiadomo- nie za pierwszym razem wyszło idealnie, a i teraz nie jest jakoś super położona, ale z daleka nie widać