Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Małe, własne ekonomiczne autko na dobry początek udało mi się kupić w dobrej cenie i w dobrej kondycji wizualnej i technicznej oby służyło bezawaryjnie i mało paliło
Marka: Daewoo
Model: Tico
Rok: 1999
Lakier: Bordowy metalic (zderzaki pod kolor)
Przebieg: 83 000km
Wnętrze:
- dywaniki welurowe czarne z napisem Daewoo, Tico
- zegarek elektroniczny
- Radio CD Sony (nie pamiętam modelu)
- Głośniki niestety seryjne
- Blokada skrzyni biegów
Plany na dłuższy czas:
- białe przednie i boczne kierunki
- lampy typu clear
- alu felgi
- centralny zamek
- elektryczne szyby
- może coś z audio
Zdjęcia:
Linker #1 Reklama
Auto: brak
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.
scrobbi
Auto: Tico 2001r. 163tys.km
Imie: Tomek
Wysłany: 2011-01-18, 15:23
Auto ładnie się prezentuje, bezawaryjnej jazdy życzę
voysiak Hertz Energy
Auto: Tico SX/Mondeo Mk3
Imie: Adrian
Wysłany: 2011-01-18, 21:14
Elegancki Tikacz Życzę owocnych planów na przyszłość
No i mamy kolejnego pięknego Tikacza na forum
Tak jak już Ci wspomniałem wcześniej biorę Cię pod moje skrzydła i będę się starał pomóc jak tylko potrafię
Niech służy
Ciche samochody zabijają dzieci ! ... Załóż wiadro, zrób przelot, ratuj życie !
Gość
Wysłany: 2011-01-18, 22:31
Finuś, ja tu widze konkurencje dla ciebie .
LASER, zadbany ładny Tiktak
LASER [Usunięty]
Wysłany: 2011-01-18, 22:36
BarSko napisał/a:
ale zadbany tico
Pietrolot napisał/a:
LASER, zadbany ładny Tiktak
Owszem jest zadbany ale to nie oznacza że idealny. Rdzy nie ma ale znajdą się jakieś tam wgniotki malutkie i ryski ale to już raczej nie uniknione jak na 12 letnie auto.
Zderzak tylni jest troszkę brzydki ale to do zrobienia. Wszystko z czasem - mam go dopiero 4 dni a nie wszystko odrazu
Ładna maszynka Oby służyła bezawaryjnie. Będziesz robił audio, to nie inwestuj w głośniki na miejsce seryjnych, tylko wsadź w drzwi - efekt będzie dużo lepszy. No i seryjne boczne kierunki w czerwonych Ticach wg. mnie wyglądają lepiej niż białe. Jak białe, to tylko z przodu, ale to moje skromne zdanie.