Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Ładny lanek, ale z planów daruj sobie wszelkie 'neony' pod autem, chyba, że lubisz się często z dowodem żegnać.
Sobie wymyśliłeś z czerwonym podświetleniem do tego koloru... no ale dobra
I szybciej chyba w kwesti planów kupisz podgrzewajki matowe niż zamontujesz podgrzewane fotele
Czerwony kolor został z mojego poprzedniego samochodu..poresztą czerwony to moj ulubiony kolor:D a co do neonków to tylko na postoju. Podgrzewane siedzonka bd robił wlasnie z mat podłącze je pod przełącznik który juz zakupiłem i '' wszyje'' pod nowe pokrowce
Bujny Grupa Dolnośląska I'ma launch mah Lanoz!Yarr!
Za 'neony tylko na postoju' równie dobrze możesz stracić dowód jak je dostrzegą na kontroli technicznej.
I na przegląd będziesz musiał zdejmować... moim zdaniem nie warto, w dodatku to wieś tuning.
Auto: Lanos 1,5 8v LPG
Imie: Michał
Wiek: 34 Dołączył: 21 Maj 2009 Posty: 7233 Skąd: ok Dębica RDE
Wysłany: 2011-06-14, 20:43
szkoda ze tak późno sie chwalisz autem, w niedziele mieliśmy spota w Rzeszowie to byś się pochwalił na żywo
osobiście nie podobają mi się dywaniki w stylu PKS ale lepsze to niż nic
czym wygłuszałeś drzwi?
Jonec 667 wiedziałęm o zlocie ale niestety nie chcialem sie wybierać z '' nie palącym samochodem''
wiesz jak to jest jak autko nie jest w 100% sprawne ale mysle że na dniach oddam go do jaiegos dobrego mechanika a co do drzwi to wygluszylem tasmą dekarska.. jedni chwalą drudzy nie ja nie narzekam basik wyciagam nawet przyjemny:)
Wysłany: 2011-06-14, 21:01
to mnie pocieszyłeś bo też czeka mnie wygłuszanie drzwi taśma już czeka, obecnie czekam na dystanse do głośników
dobrze ta taśma trzyma drzwi? po odtłuszczeniu rzecz jasna
ja dystanse zrobilem sobie samemu ze sklejki co do tasmy to powiem sam ze sie nawet sam zaskoczylem jak po tygodniu upalu sciagnolem tapicerke i wszytsko sie trzymalo jak nalezy:) jak odtluscisz i mocno docisniesz powinno trzymać a jaki zestwa głosników zakupiles?
Jonecky Grupa Podkarpacka
U mnie taśma dekarska wisi od roku i nic nie odpadło/zjechało
Lanos bardzo ładny, jednak nie pochwalam tych lampek i neonów, ale ja jestem zwolennikiem serii.
Pozdrawiam.
Jonecky Grupa Podkarpacka
Wysłany: 2011-06-14, 21:35
nie mam póki co pomysły co zrobić z tyłem
połka się wygina pod ciężarem głośników, najlepiej bym coś dał w miejsce seryjnych głośników, może naprawie obecne jajka
Wysłany: 2011-06-14, 21:50
wiem jakie ma wymiary, 4x6 cala rzecz w tym czy jest sens kupować głośniki, w planach mam inne wydatki może białe kierunkowskazy, ty gdzie kupiłeś swoje?