Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Yyy ale ten transmiter to sie dokupuje chyba tylko do kaseciaka na cd nie ma, moj kumpel wiem ze ma do kaseciaka takie cos ;] a moze wiecej danych jakie radyjko itp... ;]
<<<< Power is nothing without control >>>>
az100 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-16, 20:36
Mystique napisał/a:
Yyy ale ten transmiter to sie dokupuje chyba tylko do kaseciaka na cd nie ma, moj kumpel wiem ze ma do kaseciaka takie cos ;] a moze wiecej danych jakie radyjko itp... ;]
stary first z cd (bez mp3, bez zmieniarki, z 4 głośnikami i wyjściem na wzmacniacz). ale nie chodzi o kasete adaptacyjna a transmiter fm.
Odpada:
- mały wybór częstotliwości
- pobiera prąd z gniazda zapalniczki (mam tam ładowarke do laptopa)
Linker #2 Reklama
Auto: brak
Bourne [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 14:40
Jak lubisz upiększać swoje auto to zamontuj sobie drugie gniazdo zapalniczki.
Co do anteny do kup wewnętrzną
Ja takiego czegoś bym nie kupił lepiej zainwestować w radio na mp3.
az100 [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-19, 15:16
Bourne_Nexia_Squad napisał/a:
Jak lubisz upiększać swoje auto to zamontuj sobie drugie gniazdo zapalniczki.
Co do anteny do kup wewnętrzną
Ja takiego czegoś bym nie kupił lepiej zainwestować w radio na mp3.
Ale ja potrzebuje większą pamieć+przenośność (słuchanie także poza autem).