Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Wysłany: 2012-08-22, 20:32 [Tico] za ile takie Tico? [wycena]
Właściwie nie wiedziałem w którym temacie się z tym pytaniem ogłosić, ale mam problem z wyceną Tico, więc chciałbym zapytać ile ono jest warte.
Sprzedaje go mój dziadek, ja się tym zajmuję. Auto to rocznik 2000, ciemnozielone, pierwszy właściciel (komplet wszystkich papierów od nowości), garażowane (prawie zero rdzy, nic nie pognite).
I jedyny problem z wyceną to to, że auto ma bardzo niski przebieg - jedyne 27 tyś km. Dziadek jeździł nim może nie przysłowiowe do kościoła, ale na zakupy itp
Ubezpieczenie do 04.2013, przegląd do 06.2013. Z dwa miesiące temu kupiony nowy akumulator, jeszcze prawie dwa lata gwarancji.
Oprócz tego wyposażenie:
-radio kasetowe,
-car audio (z tyłu srednio-nisko 2x120W, z przodu wysokotonowe)
-autoalarm
-blokada skrzyni biegów
Ogólnie bardzo zadbane auto, żadnych usterek, ostatnio jedno łożysko w kole coś hałasowało to poszło do wymiany no i chyba to tyle w historii auta.
Dzięki z góry;)
Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia.
Linker #1 Reklama
Auto: brak
Reklamy widoczne tylko dla niezalogowanych.
red90 [Usunięty]
Wysłany: 2012-08-22, 20:40
nie znam się za bardzo na tico ale myślę że z 3500zł powinieneś dostać jeśli się myle niech mnie ktos poprawi
Fantas Grupa Kujawsko-pomorska
Auto: OAG
Imie: Tadeusz Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 1814 Skąd: Tleń, Bydgoszcz
Wysłany: 2012-08-22, 20:42
Myślę, że za tak dobrze utrzymane Tico z takim niskim przebiegiem można spokojnie spodziewać się kwoty 3500 zł.
red90 [Usunięty]
Wysłany: 2012-08-22, 20:49
z tak małym przebiegiem szkoda sprzedawać lepiej sobie zostawić
jeśli rzeczywiście jest stan idealny z małym przebiegiem pewnie znajdzie się chętny na zakup za 2500-3000. Ale moim zdaniem lepiej sobie zostawić i załozyć za te 1200zł gaz i śmigać parę lat .