Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Póki co solidni i terminowi. Przy okazji jak miałem awarię nie marudzili, że nie mają czasu nawet spojrzeć, tylko stwierdzili, że w ciągu dnia naprawią.
Panowie proszę podajcie w poznaniu potrzebny diagnosta.
Ja mogę odradzić w 100% na Lechickiej 97 w Poznaniu chcieli mnie naciągnąć na zmianę instalacji bo węży za 150 zł wg ich wyceny nie opłaca się wymieniać . Innym znowu argumentem było to że nie mam gwarancji i za 20 tys będę miał tylko problemy z tą instalacją
Polecam gościa kumpel u niego zakładał gaz Hyundaiu Coupe 2.7 FX V6 i autko chodzi idealnie. Zero różnicy czy LPG czy benzyna nawet ścigał się z podobnym samochodem i wychodzi na to że osiągi na gazie są identyczne jak na benzynie a spalanie tylko 15 % niż benzyny! Polecam gościa bo ma naprawdę profesjonalne podejście do instalacji LPG w samochodach!
Pozdrawiam i witam na forum
siwy7896
Auto: Laguna II phI 2.0T LPG
Imie: Rafał Pomógł: 78 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Mar 2010 Posty: 1930 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-10-12, 08:52
Warszawa ulicza burakowska 14 Pawel Łacheta, naprawde dobry gosciu, montaz serwis diagnostyka instalacji, ma duzo ludzi wiec lepiej wczesniej zadzwonic.
gazniczek
Auto: Nubira I 2.0 LPG Pomógł: 84 razy Wiek: 52 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 2479 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-01-07, 09:30
"Wszystko jest trudne zanim nie stanie się proste"
Z Natolina to będzie z 8-10 km, ale Pietrolot i ja jeździmy tu Paweł Łacheta ul. Burakowska 14
tel. 603477143.
Linker #2 Reklama
Auto: brak
KrzysztofWawa [Usunięty]
Wysłany: 2011-04-11, 10:17
Warszawa, ulica Ostrobramska 38a, Energy Gaz Polska, zakładałem u nich instalacje do swojego Lanosa i spisali się na medal, znają się na rzeczy, od czasu do czasu jeżdżę do nich tylko na przeglądy bo nic się złego nie dzieje:) z tego co wiem zajmują się różniej mechanika pojazdową,
Auto: LANOS V6, SIGNUM V6 X2
Imie: TOMEK Pomógł: 1137 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Cze 2009 Posty: 24294 Skąd: SI
Wysłany: 2011-04-14, 09:57
AUTO GAZ Krzysztof Słaboń
ul. Piłsudskiego 2D
Dąbrowa Górnicza
tel: 32 261 55 31
więcej info na www.ac.com.pl w zakładce warsztaty partnerskie
dlaczego polecam fachowa obsługa, wszystko zrobione perfekcyjnie, ludzie tam pracujący z szefem na czele wiedzą co robią i znają instalacje gazowe na wylot, swoją wiedzą w temacie powalają, ogarnęli mi problem, z którym nie potrafili sobie poradzić panowie z Katowic z okolic Placu Alfreda, których szczerze pozdrawiam przez paczkę gwoździ i odradzam ich usługi bo nie jestem jedynym kompletnie niezadowolonym klientem
Edit 23.09.2011 ku mojemu po raz kolejny ogromnemu zaskoczeniu po przyjechaniu na przegląd widziałem, że mam robiony przegląd a nie wymienione filtry i do widzenia, sprawdzona szczelność, mocowanie wiązek analiza spalin potwierdzona wydrukiem, aktualizacja softu, a co ważniejsze filtr do listwy poliestrowy a nie papierguano .. z czystym sumieniem w dalszym ciągu polecam !!
jeżeli pomogłem, kliknij +pomógł nie udzielam pomocy przez PW, nie siedzę na forum 24h
układy wydechowe ze stali nierdzewnej, pisz pw
W Bydgoszczy jeśli ktoś ma problem z instalacją gazową lub chce zamontować polecam PERFEKT AUTO-GAZ ul. Kalinowa 2.
Pan wie co robi nie oszukuje jak trzeba coś wymienić to mówi wprost nie naciąga. Daje sobie czas na zdiagnozowanie przyczyny.
Właśnie zamontowałem instalację BRC w rezzo. Chodzi jak marzenie.
POLECAM, mało dzisiaj uczciwych rzemieślników.
Pozdrawiam
suzui1
ArtHouse [Usunięty]
Wysłany: 2012-05-27, 12:58
AUTO FLESZ
Lubicz Górny
ul. H. Orszta 11
tel. +48 (056) 678 20 21
kom. +48 (0) 694 626 027
email: auto-flesz@wp.pl
Miałem zakładaną instalację w autogaz centrum Toruń na wtryskach rega do lanka 1,6 i szarpało nie poradzili sobie do tego ustawiona temp przełączenia na +50 C i też szarpania . Jeździłem rok na tym ... pojechałem do lubicza i za 350 zł chłopaki na tych samych wtryskach wycisnęli z regów co się dało i szarpnie przez 1 sec przy przełączeniu i zeszli z temperatura przełączenia do 35 C za taki koszt to luksus jest teraz w porównaniu do tego co było. Polecam Auto Flesz wiedzą co robić z lanosikami
facet "poprawił" i zmienił mi instalacje na nową (rzeczywiście zakładał ją wczesniej rzemieślniki) i wymienił butlę bo mineło 10 lat a inni chcieli 700 zł wiecej .
instalacje zakładał tam też mój brat do Hondy i kuzyn do Forda i wszystko hula ! po 1000km regulacja i wszystko na gwarancji
"Jedni lubią jak im Cyganie grają, drudzy jak im buty śmierdzą"