Ta witryna używa plików cookie
Pliki cookie stosuje się, aby zapewnić użytkownikom maksymalny komfort przeglądania np. do tzw. automatycznego logowania.
Aby dowiedzieć się więcej na temat cookies, oraz w jaki sposób je wykorzystujemy, zapoznaj się z treścią polityki prywatności.
W związku z tym, że 25 maja 2018 roku zaczyna obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO), Polskie Forum Daewoo zobowiązuje wszystkich obecnych użytkowników jak i nowo zarejestrowanych o zapoznanie się z nowym regulaminem i polityką prywatności.
Ehh....przestało działać ogrzewanie w moim lanosie nie włącza sie nawiew poprostu z dnia na dzien przestal dzialac nie wiem co jest przyczyna bezpieczniki sprawdzalem wszystko ok co moze byc przyczyna??Rozkreciłem panel oczyscilem wszystkie styki myslelm ze moze tam cos nie styka ale nie Prosze o pomoc zamarzam w nim
aha...a gdzie on sie znajduje jak moglbym sie dowiedziec??
Bradley [Usunięty]
Wysłany: 2008-12-30, 12:19
Hint: Podszybie. Zepnij go na krotko z akumulatorem. Jak sie nie pobudzi do zycia to znaczy, ze padl.
Koenig Weteran Moher Power
Auto: Audi A6 V6, Citroen C5 X7, Rover 75 V6
Imie: Janusz Pomógł: 115 razy Dołączył: 12 Gru 2007 Posty: 6281 Skąd: Miechów
Wysłany: 2008-12-30, 12:19
Nadmuch działa jak przelączasz na poszczególne biegi?
Na razie daruj sobie wymiane wentylatora, trzeba szukać innej przyczyny. Ja stawiałem na za niski poziom płynu, ale może masz jakieś uszkodzenia na pokrętłach?
Pod deską od strony pasażera jest gniazdo do którego jest podłączony wentylator nawiewu. Poruszaj nim / dociśnij. U mnie też nagle przestał działać i cud.